Július 28. vasárnap, Szabolcs
Hírek, események 2015. június 18. 13:14

Szelfizz a mobilod nélkül! - Megérkezett az első szelfiautomata az Arena Plazába

Szelfizz a mobilod nélkül! - Megérkezett az első szelfiautomata az Arena Plazába
Lemerült a telefonod? Nincs hely benne több képnek? Vagy csak egyszerűen elfelejtetted magaddal vinni, de mégis szeretnél megörökíteni egy fontos pillanatot? Mostantól nem kell pánikba esned, hiszen már elkészült az első szelfiautomata, amit legelőször az Arena Plazában próbálhatsz ki!

A magyar fejlesztésű géppel egy szempillantás alatt lőhetsz néhány vicces, vagy szexi fotót, amit aztán azonnal fel is tölthetsz a közösségi oldaladra, vagy továbbíthatsz emailben a barátaidnak is. Ráadásul még mobilinternetre sincs szükséged hozzá, hiszen a gép automatikusan csatlakozik a netre és megoldja helyetted ezt is.

A prototípust jelenleg a Coffeeshop Company üzletében találod az Arena Plazában, így a kis szerkezetnek hála azonnal megoszthatod ismerőseiddel, hogy hol vagy és milyen kávékülönlegességet kortyolgatsz éppen.

 

Nem csak szelfi

A Wire Corner ötlete páratlan a maga nemében, így nem csoda, hogy egyre népszerűbb! Elképzelhető, hogy hamarosan országszerte, üzletekben, kávézókban vagy akár fesztiválokon is találkozhatsz a szelfiautomatával. 

A szelfizés mára már mindennapjaink részévé vált, így a fejlesztők arra gondoltak, hogy miért ne lehetne ezt összekötni a különböző marketingeszközökkel. A vendégek így nemcsak egy különleges élményt, hanem akár különböző engedményeket, kedvezményes kuponokat kaphatnak, ha a brandingelt fotókat megosztják közösségi oldalukon.

Kövessen minket a Facebookon is!