Július 28. vasárnap, Szabolcs
Hírek, események 2015. július 1. 10:16

A Bács-Kiskun Megyei Iparszövetség 35 millió Ft Európai Uniós támogatásban részesült

A Bács-Kiskun Megyei Iparszövetség TÁMOP-2.5.3.A-13/1-2013-0004 számú projektje a társadalmi partnerek kapacitásfejlesztése c. pályázati felhívás alapján 35 millió Ft Európai Uniós támogatásban részesült, amelyből eszközbeszerzéseket, képzéseket, rendezvényeket valósított meg.

A projekt keretein belül 74 munkavállaló, illetve tisztségviselő kapott arra lehetőséget, hogy részt vegyen a munkajoggal, német és angol nyelvvel, valamint együttműködési kompetenciafejlesztéssel kapcsolatos képzéseken. A rendezvények egy részének célja, az együttműködés, a hálózatosodás kialakítása, fejlesztése volt más szervezetekkel, melynek eredményeképpen a Bács-Kiskun Megyei Iparszövetség együttműködési megállapodást kötött a Csongrád Megyei Iparszövetséggel, feladataik minél hatékonyabb ellátása érdekében.

A csoportos munkahelyi tájékoztatók, konferenciák, és egyéb információs rendezvényekből tagszervezeteik profitáltak, valamint 6 új tag lépett be a projekt időszak alatt a szövetségbe.

 

A Bács-Kiskun Megyei Iparszövetség vállalkozások érdekeinek védelmét és képviseletét ellátó önálló jogi személyiséggel rendelkező társadalmi szervezet, amely tagjai számára széleskörű szolgáltatásokat nyújt.


A tanfolyamokat 2014 augusztus és 2015 február között, a rendezvényeket pedig 2014 június és 2015 május között részben Kecskeméten, részben tagjaiknál, valamint Szegeden tartották.A fejlesztéseknek köszönhetően a munkavállalók és munkáltatók számára egyaránt elősegítették a hatékonyabb munkavégzést, valamint olyan hasznos tudásra tettek szert, amely segíti mindennapi munkájukat.

Kövessen minket a Facebookon is!