Július 28. vasárnap, Szabolcs
Hírek, események 2015. július 23. 08:25

Látványetetés lesz a Vadaskertben

A Kecskeméti Vadaskert augusztus 1-jén tartja a Nyári esték rendezvénysorozatának következő programját, éjszakai látványetetést, szakvezetéssel.
Az állatkert a napi nyitva tartás után este 7-kor nyitja újra kapuit. A programra a felnőtt- és gyermekjegyet féláron lehet megváltani. Az egy órás, állatgondozók által vezetett látványetetés 19.30-tól veszi kezdetét, a látogatók családias hangulatban, fáklyák fényénél járhatják körbe az állatkertet, és ismerhetik meg nemcsak a Vadaskert legérdekesebb lakóit, de a nappal visszahúzódó, rejtőzködő életmódú állatokat is.
Most már Junior, a tavasszal született, kézzel nevelt kis gyűrűsfarkú maki is látogatható, jelenleg nagytestvére, Julien házában lakik.
20.30-tól 21.30-ig a hóbagoly melletti színpadnál filmvetítést tartunk, a Vadaskert életéből láthatnak fotókat, kisfilmeket az érdeklődők. A Vadaskert 22.00 órakor zárja kapuit.
A Nyári Esték sorozat utolsó állomása az augusztus végén megrendezésre kerülő Állatkertek Éjszakája lesz, augusztus 28-én, érdemes ezt a dátumot is beírni a naptárba, hiszen felejthetetlen élményekkel lehetnek gazdagabbak a látogatók. Szeretettel várunk mindenkit!

Kövessen minket a Facebookon is!