Július 27. szombat, Liliána, Olga
Hírek, események 2015. szeptember 4. 13:29

Kapcsolattartó nap

Kapcsolattartó nap
A Kalocsa-Kecskeméti Főegyházmegye Parázs Pasztorális Központja, melyet a SZÉK Egyesület működtet, 2015. szeptember 19-én, szombaton 10.00-16.00-ig Kapcsolattartó napot tart Kecskeméten, a Belvárosi Közösségi Házban, amelyre szeretettel várjuk a plébános atyákat, káplán atyákat, plébániai kapcsolattartó munkatársainkat, és - kibővítve az egyházmegyei kört - mindazokat az elkötelezett hitoktatókat és világi híveket az egész országból, akiket érdekel a téma, akik szeretnék egyházközségük életét felpezsdíteni. Reméljük, ez a nap elősegíti, hogy hatékonyabb lehessen egymással a kapcsolattartás és tapasztalatcsere a pasztoráció érdekében.

A nap során bemutatjuk a nálunk bevált programokat és módszereinket, ahogyan mi valósítjuk meg ezeket, melyek a tapasztalatok szerint alkalmasak a közösségi élet segítésére és a nem hívők megszólítására.

Konkrétan szó lesz a fiatalokat és felnőtteket leginkább érdeklő programokról, melyekhez hasznos, gyakorlati módszertani ötleteket adunk, és amelyek kisebb energiával is megszervezhetők a legtöbb egyházközségben:

- Családi Életre Nevelés fiataloknak, szülőknek,

- Házasság hete

- Szerelmi kalandtúra, Párkapcsolati Műhely

- Tiszta szerelem imaest

- közösségfejlesztés fiatalokkal, felnőttekkel, férfiakkal, idősekkel...

Kövessen minket a Facebookon is!