Július 27. szombat, Liliána, Olga
Hírek, események 2015. szeptember 11. 08:19

ÚJ FÉLÉVVEL FOLYTATÓDIK A KECSKEMÉTI HARMADIK KOR EGYETEME

2015. szeptember 14-től új félévvel folytatódik a Kecskeméti Harmadik Kor Egyeteme. A képzésre beiratkozott nyugdíjasok ezúttal is érdekes előadásokat hallgathatnak meg neves előadók tolmácsolásában. 2015 szeptemberétől egyúttal lehetőség nyílik arra is, hogy az érdeklődők jelentkezzenek a következő, 2016 márciusában induló tanévre is.

A Harmadik Kor Egyeteme programja a Pécsi Tudományegyetem és a Kecskeméti Nyugdíjas Klubok Megyei Jogú Városi Szövetsége szervezésében, Kecskemét Megyei Jogú Város támogatásával valósul meg.

Érdekes témákkal várja hallgatóit szeptembertől is a népszerű kecskeméti nyitott egyetemi program, a Harmadik Kor Egyeteme. A 2015. évi szemeszterekre beiratkozott nyugdíjasok számára szeptembertől is neves egyetemi kutatók és helyi szakemberek tartanak előadásokat kultúra-művelődés-média, gazdaság, történelem-helytörténet; pszichológia-gerontológia-oktatás, egészség-életmód témakörökben.

A félév első előadásának kezdési időpontja: 2015. szeptember 14. (hétfő) 10 óra. Ekkor a Pécsi Tudományegyetem tanszékvezetőjének, Dr. Szécsi Gábornak az előadását hallgathatják meg az érdeklődők Szóba zárt hatalom címmel a Kecskeméti Ifjúsági Otthonban (Kossuth tér 4.).

A Harmadik Kor Egyeteme 2016 márciusától új tanévvel folytatódik. A következő tanévre beiratkozni szándékozó nyugdíjasok 2015. szeptember 21-től jelentkezhetnek a programra a Kecskeméti Nyugdíjas Klubok Megyei Jogú Városi Szövetsége irodájában (Kecskeméti Városháza, Kossuth tér 1. ).

Az érdeklődők a Kecskeméti Nyugdíjas Klubok Megyei Jogú Városi Szövetsége és a Pécsi Tudományegyetem munkatársaitól kérhetnek további információkat az alábbi elérhetőségeken:

Telefon: 76/512-235

Mobil:   20/262-2868

E-mail: [email protected]

              [email protected]

Kövessen minket a Facebookon is!