Július 27. szombat, Liliána, Olga
Hírek, események 2015. szeptember 29. 08:53

Amit nem tudsz mérni, azt nem tudod irányítani!

Képgaléria
Amit nem tudsz mérni, azt nem tudod irányítani!
Céget vezetni, feladatokkal és partnerekkel foglalkozni, új kapcsolatokat építeni és a meglévőket ápolni sok időt vesz el egy vállalkozó idejéből. Utóbbi két tényező pedig rendkívül fontos, hiszen a cégek 97%-a ajánlások útján szerzi munkái nagy részét. Ez a magyarázata, hogy évről évre miért népesebbek az üzleti találkozók, a vállalkozói konferenciák. Az október végén megrendezésre kerülő Országos Networking Konferenciára idén 800 vállalkozót várnak a szervezők.

Amit nem tudsz mérni, azt nem tudod irányítani” – ez a gondolat jelöli ki a fókuszát az október 28-án a MOM Sport Uszoda és Sportközpontban megrendezésre kerülő Országos Networking Konferenciának, hiszen üzleti magatartásunk minden mozzanata pontosan mérhető. A napjainkban kivételes dinamizmussal terjedő üzleti networking is ilyen mérhető elemekből áll.

A Business Network International (BNI) a világ és Magyarország legnagyobb networking szervezete. Idei országos konferenciáján a párhuzamosan zajló magyar és nemzetközi szekciókban több hazai és külföldi (amerikai, lengyel, osztrák) előadó lép majd színpadra, akik vállalkozásfejlesztési tapasztalataikkal és különböző kapcsolatépítési esetleírásokkal ismertetik meg a közönséget. A résztvevők hasznos tippeket és a vállalkozások mindennapi életében hasznosítható gyakorlati tudást szerezhetnek.

 

Bővebb információ: www.networkingkonferencia.hu

Kövessen minket a Facebookon is!