Július 27. szombat, Liliána, Olga
Hírek, események 2015. szeptember 29. 09:29

TELTHÁZAS KONCERT BEREGSZÁSZ MEGSEGÍTÉSÉRE

Teltházas jótékonysági koncertet rendeztek Kecskemét kárpátaljai testvérvárosa, Beregszász megsegítésére szeptember 24-én, csütörtökön a Kecskeméti Piarista Gimnázium dísztermében. A Kereszténydemokrata Néppárt Bács-Kiskun Megyei Szervezete által rendezett hangversenyen 305 ezer forint támogatás folyt be, amelyet a szervezők a beregszászi népkonyha működtetésére ajánlanak fel.

Teltházas jótékonysági koncertnek adott otthon a Kecskeméti Piarista Gimnázium szeptember 24-én.  A Kereszténydemokrata Néppárt Bács-Kiskun Megyei és Kecskeméti Szervezete kezdeményezésére és szervezésében megvalósult hangverseny célja Kecskemét kárpátaljai testvérvárosának, Beregszásznak a megsegítése volt. A nagysikerű koncerten az Aurin Leánykar, a Lakó Sándor Kamarazenekar, valamint a Kecskeméti Cantus Nobilis Kórus műsorát hallgathatták meg az érdeklődők.

A jótékonysági rendezvényen a művészeti program mellett a szervezők jótékonysági árverést is tartottak, amelyen a Kecskeméti Képzőművészek Közössége által felajánlott alkotások, illetve Alföldyné Dobozi Eszter József Attila-díjas költő művei vettek részt. A rendezvény házigazdájának szerepét Mák Kornél alpolgármester, a KDNP Bács-Kiskun Megyei Szervezetének elnöke töltötte be. A szervezésben kiemelkedő feladatot vállalt Pászti András kecskeméti önkormányzati képviselő is.

A programon összegyűlt 305 ezer forint adományt a szervezők a beregszászi népkonyha működtetésére ajánlják fel. A támogatást a napokban Beregszászra látogató kecskeméti önkormányzati küldöttség adja majd át a város vezetőinek.

Kövessen minket a Facebookon is!