Július 26. péntek, Anikó, Anna
Hírek, események 2015. október 28. 08:23 | Szerző/forrás: http://kesport.hu/

Egy pontot tudott elhozni a fővárosból a ScoreGoal

Egy pontot tudott elhozni a fővárosból a ScoreGoal
A közvetlen rivális Magyar Máltai Szeretetszolgálat SE vendégeként 3-3-as döntetlent ért el a Scoregoal Kecskeméti Futsal Club, s ezzel folytatta négy meccs óta tartó veretlenségi szériáját.

Álomszerűen kezdődött a meccs kecskeméti szempontból, hiszen Kovács József keresztpasszából Mohácsi Máté már az első percben megszerezte a vezetést, 0-1. Eztán sem álltak le a helyzetek kialakításával a vendégek, több ziccert is kidolgoztak, ám a hazai portás rendre a helyén volt. Kovács Zsolt sistergős szabadrúgására kapta fel a fejét a csarnokban mindenki, ám a játékszer kifelé pattant. Az elpuskázott helyzetek megbosszulták magukat, a 9. percben Gregus egalizált, 1-1. Nem sokkal később jött a válasz, a Scoregoalban debütáló Marsa passzából Dobosi volt eredményes, 1-2. A félidő hajrájára beszorultak a hírös városiak, s közvetlen a szünet előtt Peltzernek kellett nagyot mentenie, hogy vezetéssel mehessenek pihenőre.

A fordulás után még jobban felgyorsult az iram, az MMSZ játékosai minden csibészséget bevetettek, hogy visszajöjjenek a meccsbe. Öt mezőnyjátékosra állt át váratlanul a hazai gárda, ezt használta ki Kiss László, aki szépen vette át a felívelt lasztit, majd védőjét lerázva bombázott 10 méterről a visszafutó hazaiak bánatára, 1-3. Az ellentámadásból rögtön szépített a fővárosi alakulat, egy lecsorgó labdát juttatott a kapuba Molnár, 3-2. Nagy nyomás alá helyezték eztán Peltzer kapuját, de egészen a 39. percig jól tartotta magát a Scoregoal csapata. Ekkor viszont újra Gregus volt eredményes, most bejött számukra, hogy levitték a kapust, 3-3. Az utolsó pillanatokra is jutott izgalom: előbb egy kisbüntetőt nem adtak meg a kecskemétieknek, majd szöglettel jöhetett az MMSZ, de nem tudták kihasználni, így maradt az igazságosnak mondható döntetlen.

Hájer Sándor edző: – Az első félidőben jól játszottunk, elégedett voltam a srácokkal. A szünet után azonban levitték a kapust a túloldalon, s nem bírtunk az 5 a 4 elleni szituációkkal a végén. 3-2-nél volt egy nagy lehetőségünk, ha az bemegy, akkor miénk a meccs. Összességében nem lehetünk elégedetlenek az egy ponttal sem, de egy kis szerencsével nyerhettünk is volna. Mindig fejlődünk egy picit, most is láttam szép dolgokat. Többen jól teljesítettek ismét, s bemutatkozott Marsa Levente is, aki rögtön gólpasszal hálálta meg a bizalmat. Most egy hét pihenő következik, készülünk a folytatásra.

Magyar Máltai Szeretetszolgálat SE – Scoregoal Kecskeméti Futsal Club 3-3 (1-2)
Férfi futsal NB II. közép-csoport, 6. forduló

Gólszerzők: Gregus (9., 39.), Molnár (26.), illetve Mohács (1.), Dobosi (13.), Kiss L. (25.)

Jegyzőkönyv és tabella

Kövessen minket a Facebookon is!