Július 26. péntek, Anikó, Anna
Hírek, események 2015. november 16. 09:28 | Szerző/forrás: http://keol.hu/

Vasárnapi büféebéd & SPA a Four Points by Sheraton Kecskemét szállodában

November 15-én vasárnap indul újra a kecskeméti szállodában a korábbi nagysikerű Sunday Brunch, melynek keretében minden vasárnap 12:00 - 15:00 óra között gazdag büféebéddel és ingyenes SPA használattal várják a vendégeket.

Bodócs László konyhafőnök prezentálásában az év végéig állandó ajánlatként lesz jelen a szarvasgulyás burgonyagombóccal és az ökörpofa pörkölt pásztortarhonyával. A főételek között most szezonális ajánlatként kacsacombot kínálnak rozmaringos almamártásban. 

Várhatóan sokak kedvence lesz az év végéig megtalálható három ételkülönlegesség, melyek csak ízelítők a többi kiváló főétel sorából. A büféebéd keretében még levesbüfé, salátabár és különböző desszertvariációk várják a vendégeket.

A mindössze 3.900 Ft-os ár tartalmazza a szálloda negyedik emeletén található SPA részlegének és fitness termének ebéd előtti vagy utáni használatát, ahol úszómedence, jacuzzi, szaunák segítik a kikapcsolódást, feltöltődést.  A gyerekeknek 6 éves kor alatt ingyenes, 12 éves korig pedig 50% kedvezményt biztosít a szálloda.

Az adventi időszakban meghitt programokkal várja a szálloda BISTORANT étterme a vendégeket, ahol a remek ünnepi ételek mellett magyar és angol karácsonyi dallamok csendülnek fel a H.A.N.G. Duó elődadásában. 

Decembere 6-án pedig ellátogat maga a Mikulás is személyesen az étterembe, ahol apró ajándékokkal kedveskedik a gyerekeknek. 

Családi eseményekre, legyen az névnap, születésnap, házassági évforduló vagy keresztelő, a szálloda italcsomaggal egybekötött egyedi ajánlatot is készít Önöknek.

További információ: 76/ 888 - 530, [email protected]

Kövessen minket a Facebookon is!