Július 26. péntek, Anikó, Anna
Hírek, események 2015. november 16. 09:49

Még pár napig nevezhetsz ’Az Év Honlapja’ pályázatra!

Még pár napig nevezhetsz ’Az Év Honlapja’ pályázatra!
Az eredeti nevezési határidőt meghosszabbítva, még november 15. vasárnapig lehet jelentkezni az online szakma egyik legrangosabb díjára, ’Az Év Honlapja’ pályázatra, ahol 25 kategóriában várják a kizárólag magyar nyelvű weboldalakat. A verseny idén is nagy népszerűségnek örvend, hiszen eddig már több mint 200 weboldalt neveztek.

A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által 14 éve életre hívott digitális megmérettetés a végéhez közeledik, de még maradt néhány nap a pályázat leadási határidejéig. Pár hét múlva pedig fény derül arra, hogy neves szakmai zsűri által számos kritérium alapján vizsgált weboldalak közül vajon melyek lesznek a 2015-ös ’Az Év Honlapja’ pályázat legjobbjai.

Dizájn, impresszió, innovatív megoldások, az interaktivitás jelenléte, kategóriának megfelelő és naprakész tartalom, áttekinthetőség, reszponzivitás, kreativitás – ezek a fő szempontok, amelyek alapján értékelik a nevezetteket. Mindezidáig több mint 200 honlap esetében gondolták úgy a pályázók, hogy az ő weboldaluk a fenti szempontoknak megfelel, és elnyerhetik a nívós díjat. Erről az ismert szakemberekből álló, idén új tagokkal is kibővült zsűri dönt majd, de a közönségszavazáson bárki beleszólhat az eredmények alakulásába egy egyszerű Facebook-applikációs voksolással.

A szervezők még november 15. vasárnapig várják a nevezéseket, az eredményhirdetés pedig december 2-án lesz Budapesten, ahol kiderül, mely cégek kreatív megoldásai érdemlik ki a 2015-ös ’Az Év Honlapja’-díjakat.

 

Bővebb információ a www.azevhonlapja.hu oldalon, valamint az [email protected] e-mail címen.

Kövessen minket a Facebookon is!