Július 26. péntek, Anikó, Anna
Hírek, események 2015. december 14. 09:32

Nemcsak termesztette, fogyasztotta is a kábítószert

Nemcsak termesztette, fogyasztotta is a kábítószert
Vádemelést javasolnak a Bács-Kiskun megyei rendőrök a 41 éves gyanúsítottal szemben.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya nyomozást folytatott kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt M. Endre 41 éves bajai lakos ellen.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Bajai Rendőrkapitányság munkatársai 2015. június 20-án 15 óra 15 perckor a gyanúsított ingatlanában megtartott házkutatás során 696 tő, a szakértői vélemény szerint kábítószernek minősülő cannabis indica növényt, továbbá nettó 4854,9 gramm kábítószernek minősülő zöld anyagmaradványt és 354,82 gramm kendernövénymagot foglaltak le.

M. Endrével szemben  felmerült a  bódító hatású szer fogyasztásának gyanúja,  amelyet a vele szemben alkalmazott gyorsteszt pozitív eredménye, majd az eljárás során kirendelt szakértő megállapításai is alátámasztottak.

A rendőrök gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették a férfit és kezdeményezték előzetes letartóztatását, amelyet az illetékes járásbíróság elrendelt.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a nyomozást a napokban befejezte, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a Bajai Járási Ügyészségnek küldi meg.  

Kövessen minket a Facebookon is!