Július 26. péntek, Anikó, Anna
Hírek, események 2015. december 18. 08:32 | Szerző/forrás: http://keol.hu/

Vonat és autó ütközött Kecskeméten – a jármű vezetője elhunyt

Vonat és autó ütközött Kecskeméten – a jármű vezetője elhunyt
Összeütközött egy gépkocsi és egy személyvonat csütörtök reggel Kecskemét külvárosában, a Vaspálya utcai - Madárközi - vasúti átjáróban - közölte a katasztrófavédelem.

A balesethez percek alatt kiérkeztek a megyeszékhely hivatásos tűzoltói, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentést. Elsődleges információink szerint a személyautó vezetője a helyszínen életét vesztette.

FRISSÍTÉS:

A helyszínen a keol.hu munkatársai azt tapasztalták, hogy A fényjelzéssel és félsorompóval egyaránt ellátott vasúti átjáróban a félsorompó biztosan le volt zárva a baleset pillanatában. A vonat Budapest irányából érkezett és már fékezett, amikor a szemből jövő - a sínek melletti földúton Cegléd irányába haladó - Suzuki nem merőlegesen hajtott a sínekre, hanem a két félsorompó között. A sofőrnek egészen biztosan látnia kellett a vonatot az egyenes szakaszon, ami megmagyarázhatatlanná teszi a történteket. 

FRISSÍTÉS:

Katonatelep és Kecskemét között egy ideig pótlóbuszok jártak. A MÁV sajtóügyeletese késő délelőtt arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a vizsgálatok és a műszaki mentés végeztével ismét járnak a vonatok ezen a szakaszon, ám a menetrend szerinti közlekedés csak kora délutánra állhat helyre.

Kövessen minket a Facebookon is!