Július 26. péntek, Anikó, Anna
Hírek, események 2016. január 3. 22:44

Hírek a Hallgass Hazait műsorból

Képgaléria
Hírek a Hallgass Hazait műsorból
Distant Bay címmel megérkezett a Belau új dala. Dj Titusz Chip Chip Chokas újdonságai hamarosan! A ByTheWay 2 tagja Szikszai Péter és Vavra Bence a Hallgass Hazait műsorában járt.

Distant Bay címmel megérkezett a Belau új dala. Kedves Péter a Belau megalkotója 5 éve készíti már ezeket a dalokat, melyek most sorban napvilágot látnak. Az Island of Promise című bemutatkozás után a folytatás is sikeres, január 27-én A38-as élő megjelenés várható. \"A színpadon négyen leszünk, Dóri fog énekelni (Hegyi Dóri), az egyik jó barátom Buzás Krisztián fog basszusgitározni, és egy másik srác Matos Gergő pedig az alapokat, és az elvontabb hangszereket fogja játszani gépről, illetve ő fog billentyűzni. Én gitár és billentyű formájában jelenek meg a színpadon. Nem csak a zenével fogunk előrukkolni, hanem szeretném ha ez egy audiovizuális műsor és élmény lenne.

https://www.facebook.com/belaumusic

Dj Titusz Chip Chip Chokas újdonságai hamarosan! A házi project nemsokára 2 új dallal jelentkezik, melyekben a korábbiakhoz hasonlóan most is megjelennek majd Titusz kedvenc hangjai, effektjei, amik például Comodore 64, vagy éppen egy Nintendo játék eredeti zöngéi. \"Olyan bájos kis hangja van... Az egészet össze lehet szinkronizálni a mai computerrel, az egész móka, kacagás. Itt nincsenek igazából se\' kereskedelmi, se\' semmilyen célok, egyszerűen imádok számokat farigcsálni és írni, jól esik dolgozni jó zenészekkel, énekesekkel, ezért csinálom ezt a project-et.\"

A ByTheWay 2 tagja Szikszai Péter és Vavra Bence a Hallgass Hazait műsorában járt. Selfiegyár címmel nemrég új dal és video készült: \"Szerettünk volna csinálni egy nyári slágert, de azzal egy kicsit elkéstünk, úgyhogy jött a gondolat, hogy milyen jó lenne megemlékezni a nyárról... Egyfolytában készíti mindenki a sok selfie-t, főleg Ya Ou, de a rajongók is rengeteget - tele van az egész üzenő falunk a képekkel -, így jött az ötlet, hogy milyen jó lenne ezt video anyagban megcsinálni: a sok selfie-t összerakni, ezek életre kelnek, és ebből lesznek a video-k, vicces szituációk. Hála Istennek ez nagyon jól megvalósult:

https://www.youtube.com/watch?v=3RBkixPPVfQ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kövessen minket a Facebookon is!