Július 26. péntek, Anikó, Anna
Hírek, események 2016. január 7. 16:52

Államtitkárok jutalmazzák a testnevelőket

Képgaléria
Államtitkárok jutalmazzák a testnevelőket
Az ország egyik legnagyobb ifjúsági szervezete, a Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ) a diáksportért felelős állami és szakmai vezetők jelenlétében minden évben kitünteti azokat az általános és középiskolákat, amelyek a legjobban teljesítettek az elmúlt tanév Diákolimpiai versenysorozatán, valamint elismeri a teljesítményhez hozzájáruló testnevelő pedagógusok, és közreműködő szakemberek munkáját.

A Magyar Diáksport Szövetség szeretettel vár minden érdeklődőt az idei eredményességi díjátadó ünnepségére, amelyen dr. Lengyel Györgyi, az EMMI közigazgatási államtitkára, dr. Szabó Tünde, az EMMI sportért felelős államtitkára, Hanesz József, a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (KLIK) elnöke, valamint Balogh Gábor, az MDSZ elnöke, világ- és Európa-bajnok egykori öttusázó jutalmazza azt a 15 iskolát, amelyek a 2014/2015. tanév Diákolimpiai versenyein kiemelkedően szerepeltek. Az iskolákon kívül elismeréssel illetnek 20 testnevelő tanárt, akik a legeredményesebb tanulók, csapatok felkészítésében részt vettek, és azt a 3 közreműködő szakembert, akik a legsikeresebb események megszervezésében és lebonyolításában kulcsszerepet vállaltak.

Az előző tanév - összesen 279 401 gyermeket megmozgató - diákolimpiai versenyein a mindösszesen 25 városban szervezett 46 országos döntőből kerültek ki a legtehetségesebbek, akiket az MDSZ korábban több mint 80 000 éremmel jutalmazott.

Helyszín: Magyar Tudományos Akadémia, Kodály- és Vörösmarty-terem (1051 Budapest, Széchenyi István tér 9.)

Időpont: 2016. január 13. (szerda) 10:00 óra

Kövessen minket a Facebookon is!