Július 26. péntek, Anikó, Anna
Hírek, események 2016. január 13. 13:41

Két napon belül rendőrkézen a cserbenhagyó sofőr

„Bevallom, számomra reménytelennek tűnt, hogy a balesetet okozó járművezető valaha is előkerül…”.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. december 28-án 16 óra 50 perc körüli időben Kecskemét-Kadafalva belterületén egy ismeretlen sofőr az általa vezetett ismeretlen típusú és hatósági jelzésű gépkocsival tisztázatlan okból áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol összeütközött egy szabályosan közlekedő személyautóval. Az anyagi kárral végződő baleset okozója megállás nélkül elhagyta a helyszínt.

 

A sötétség és a sűrű köd miatt a sérült gépkocsiban tartózkodók nem tudták megfigyelni az okozó gépjárművet, illetve annak vezetőjét.

 

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya cserbenhagyás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A rendőrök a széleskörű adatgyűjtés eredményeként két napon belül megtalálták azt a gépkocsit, amellyel okozták a balesetet és beazonosították a 47 éves ballószögi sofőrt is.  Sz.-né K. M. gyanúsítotti kihallgatásakor beismerő vallomást tett.

 

A közlekedésrendészeti osztály munkatársai a nyomozást a napokban befejezték, a keletkezett iratokat közvetítői eljárásra utalási javaslattal küldték meg a Kecskeméti Járási Ügyészségnek.

 

A sértett Kerti István r. alezredes, a Kecskeméti Rendőrkapitányság vezetőjének címzett levelében köszönte meg a felderítés során végzett lelkiismeretes munkát. Az üzenet írója reménytelennek tartotta, hogy „a balesetet okozó járművezető valaha is előkerül, azonban az Ön kiválóan felkészült kollégáinak köszönhetően napokon belül sikerült az elkövetőt beazonosítani és felkutatni.”

 

„Köszönöm a szakszerű, odaadó és lelkiismeretes rendőri munkát.”- zárja levelét a sértett.

 
 

Kövessen minket a Facebookon is!