Július 26. péntek, Anikó, Anna
Hírek, események 2016. január 15. 08:12 | Szerző/forrás: http://hiros.hu/

Hová tűntek a főtéri padok?

Hová tűntek a főtéri padok?
Csütörtökön délelőtt eltűnt a padok egy része a belvárosból. Mint megtudtuk, most ellenőrizte a Városgazdasági Kft. a főtéri kiülők állapotát. Ami felújításra szorul, elszállították. Ezekkel tavasszal megújulva találkozhatunk majd újra.

Olvasó tudósítónk, B. Kiss János tájékoztatott minket arról, hogy teherautóra pakolják és elviszik a régi típusú főtéri ülőhelyeket. Mire felhívtuk Gedő Katalint, a Városgazdasági Kft. Városüzemeltetési részlegének vezető helyettesét, már be is értek a telephelyre a problémás padok. – Ma délelőtt minden padot átvizsgáltak munkatársaink, amelyikkel gond volt, behozták – nyilatkozta a Hiros.hu-nak Gedő Katalin. - Ellenőrizzük általános állapotukat, lefestjük a lábazatot, amennyiben szükséges, kicseréljük a deszkázatukat is. Azért választottuk ezt az időpontot, mert ilyenkor csak kevesen ülnek ki a közterületekre. A hidegben talán nem hiányoznak majd a kecskemétieknek.

Gedő Katalin elmondta, összesen 23 fémvázas padot szállítottak be a Városgazdasági Kft, telephelyére. Mire beköszönt a jó idő, ezek visszakerülnek a parkokba, közterekre. Festésüket harmonizálják a Kálvin tér és a Luca-kút körüli ülőhelyek színvilágával. Így tavaszra az egységes színű padok is kiemelik majd a megújult főtér szépségét. 

Kövessen minket a Facebookon is!