Július 26. péntek, Anikó, Anna
Hírek, események 2016. január 20. 08:32 | Szerző/forrás: http://hiros.hu/

Utazó nagykövet lesz a Metro macija

Utazó nagykövet lesz a Metro macija
Egy több mint két méter magas plüssmackót ajándékozott a kecskeméti Metro áruház az Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatóságának gyermekjóléti központja számára. A méretes ajándékot hétfőn délután adta át Hódi József, az áruház igazgatója.

Az átadó ünnepségen elsőként Mák Kornél alpolgármester köszönte meg a város nevében a nemes felajánlást, reményét fejezte ki, hogy sok gyereknek szerez majd örömöt a gyönyörű mackó.

Hódi József elmondta a rendezvényen: a Metro kereskedelmi Kft. számára a társadalmi szerepvállalás fontos célkitűzés. Régi kapcsolatot ápolnak többek közt a Vöröskereszttel, a Heim Pál Gyermekkórházzal valamint a Máltai Szeretetszolgálattal. A legutóbbi Jónak lenni jó adományakció keretében hétmillió forintos termék adománnyal segítették a rászorulókat, de rendszeres támogatói a Gong rádió Mikulás-programjának is.

Dr. Kellermann Péter, az Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatósága főigazgatója háláját fejezte ki az adományozónak. Elárulta, az igazgatóságon is nagyon népszerű volt a maci, sokak arcára csalt mosolyt, amióta náluk várja az átadást. Most azonban az intézményhez tartozó bölcsődékben teljesít majd szolgálatot, afféle utazó nagykövetként. Nem lesz rossz dolga a mackónak, hiszen ezentúl több mint 720 kisgyerek ölelgetheti majd nagy szeretettel.

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház