Július 26. péntek, Anikó, Anna
Hírek, események 2016. január 23. 08:33 | Szerző/forrás: Forrás: keol.hu

Dr. Kelemen Edit a Ridikülben

Képgaléria
Dr. Kelemen Edit a Ridikülben
Dr. Kelemen Edit neonatológus főorvos, a kecskeméti kórház koraszülött intenzív centrum vezetője volt az egyik vendég csütörtökön a Jakupcsek Gabriella által vezetett Ridikül magazinban, a Duna Televízióban.

A „Gyógyító simogatás\" címet kapott műsor arról szólt, hogy olykor elég egy napsugár, egy kedves szó, egy köszönés, egy simogatás, egy mosoly. Ilyen kevés dolog elég ahhoz, hogy boldoggá tegyük azokat, akik körülöttünk élnek. Akkor miért nem tesszük azt?\" - tette fel ezt a kérdést Bruno Ferrero, olasz író, és milyen igaza van! A simogatásnak rejtett és érzékelhető hatásai vannak. Azonban mi a helyzet az állatokkal? Milyen jótékony hatással vannak a gyermekekre, a betegekre, és alapvetően az emberekre? Az ölelés világnapja alkalmából beszélgetett Jakupcsek Gabriella dr. Kelemen Edittel, Kőbán Ritával, Fábiánné Mile Alízzal.

Dr. Kelemen Edit részvételét a műsorban az indokolta, hogy a kecskeméti kórházban elérte, hogy a koraszülött babáknak és szüleiknek is tarthassanak „ringató\" foglalkozásokat a kecskeméti kórházban. Az eredmények pedig magukért beszélnek... Tekintse meg a Ridikül adását ITT

(keol.hu)

Kövessen minket a Facebookon is!