Július 26. péntek, Anikó, Anna
Hírek, események 2016. január 24. 21:15 | Szerző/forrás: Forrás: keol.hu

Tűzoltók akcióztak a Szimferopol téren (FOTÓK)

Képgaléria
Tűzoltók akcióztak a Szimferopol téren (FOTÓK)
Kecskemét - Az ablakon át hatoltak be a Szimferopol tér egyik ötemeletes házának harmadik emeleti lakásába január 24-én, vasárnap délelőtt 10 órakor a lánglovagok - tájékoztatta szerkesztőségünket Mészáros Péter olvasónk, aki fotókat is küldött erről.

Olvasónk azt látta, hogy kivonultak a mentők, a tűzoltók és a rendőrség is a Szimferopol térre. Majd a tűzoltók egy harmadik emeleti lakásba az ablakon keresztül bementek: olvasónk úgy véli, hogy valószínűleg a bejárati ajtót nyitották ki belülről. A mentők nem szállítottak el senkit, és a rendőrök is távoztak. Az akció 15-20 percnél nem tartott tovább. 

Kovács Andrea, a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője megerősítette, hogy lakásba hatoltak be kívülről a tűzoltók a Szimferopol téren. Kinyitották az ajtót és átadták a helyszínt a rendőröknek. Ez arra enged következtetni, hogy nem sérült ember, hanem holttest lehetett a lakásban. Mivel pedig a rendőrök is elvonultak, nem lehetett idegenkezűségnek nyoma, azaz nem bűncselekmény történt. Jobb - szerencsésebb - esetben pedig nem is volt senki a lakásban...

(keol.hu)

Kövessen minket a Facebookon is!