Július 26. péntek, Anikó, Anna
Hírek, események 2016. január 24. 21:47 | Szerző/forrás: Forrás: keol.hu

Kecskemét vállalkozói, üzletemberei báloztak a Sheratonban

Képgaléria
Kecskemét vállalkozói, üzletemberei báloztak a Sheratonban
A múlt heti „Orvosbál\" után a kecskeméti báli szezon második jelentős érdeklődésre számot tartó bálját, a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által rendezett „Üzleti Élet Jótékonysági Bálját\" is a Four Points by Sheraton Hotel és Konferenciaközpontban tartották. A vendégeket Gaál József a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, valamint Sipos Zsolt, a kamara titkára köszöntötték a feleségeikkel.

A bál fővédnöke Dr. Matolcsy György a Magyar Nemzeti Bank elnöke volt. A védnökök: Szemereyné Pataki Klaudia Kecskemét Megyei Jogú Város polgármestere, Dr. Parragh László a Magyar Kereskedelemi és Iparkamara elnöke, Lepsényi István gazdaságszabályozásért felelős államtitkár, Dr. Palkovics László felsőoktatásért felelős államtitkár. Az est háziasszonya Dobó Enikő, a Kecskeméti Katona József Színház Bács-Kiskun Megyei Príma-díjas színművésze volt. A zenét a Koktél 4U zenekar szolgáltatta, a nyitótáncot a Fricska Táncegyüttes adta elő. A műsorban fellépett Mikó István Jászai Mari-díjas színművész.

Ez volt a menü:

A menü

- Kacsaballotin májával és vargányával, avokádókrém, akácmézben sült cékla, málnaecetes rukkola-sütőtök saláta

- Kakaserőleves parajos frittátával, zöldséggel, hússal

- Sertésszűz és lassan készült vörösboros vaddisznópofa fenyőmagos mazsolaraguval, rozmaringos tócsnival, káposztás rétessel

- Csokoládékalács, mascarponés gesztenyehab, mandulacrumble, meggy

B menü:

- Gravlax, tormamousse, endívia „coleslaw\"

- Édeskömény-capuccino, pármai sonkás húsgombóccal

- Csirkemell zsályával és füstölt kacsamellel göngyölve, diókéregben szárított paradicsomos puliszkával, lilaburgonya-pürével, színes répákkal, parmezánmártással

- Rákóczi-túrós „2016\"

C menü:

- Céklasaláta kecskesajttal, dióval

- Édeskömény-capuccino roppanós zöldségekkel

- Erdei gombás gnocchi parmezánnal

- Rákóczi-túrós „2016\"

Éjféli büfé: Korhelyleves, sült debreceni, virsli friss kenyérrel, zöldségekkel, gyümölcs.

Ők támogatták a jótékony célt:

ARANYFOKOZATÚ TÁMOGATÓ: M+F Autó Kft. (Kiskőrös)

EZÜSTFOKOZATÚ TÁMOGATÓK: Zonika Kft. (Dusnok), VT Veres Kft. (Kecskemét)

TÁMOGATÓJEGY vásárlásával segítették a jótékony cél megvalósulását: Agrimonia 2001 Bt. (Tiszaalpár), Akusztika Mérnöki Iroda Kft. (Baja), BI-KA Logisztika Kft. (Szolnok), Csatos és Társa Kft. (Kecskemét), Franciska Termény Input Kft. (Kecskemét), Hu-Mago Kft. (Lajosmizse), Kalfém Kft. (Kerekegyháza), Molnár Fatelep (Kecskemét), NGM Motorfelújító Kft. (Kecskemét), Pintye László (Kecskemét), Red Steed Studios Kft. (Kecskemét), Szimikron Kft. (Kecskemét), Tiszta Hungária Kft. (Kecskemét), Ver-Bau Kft. (Kecskemét).

A bál bevételét a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Kórházért Alapítvány javára ajánlják fel. Az átadás a bált követő időszakban, sajtótájékoztató keretében történik majd.

(keol.hu)

Kövessen minket a Facebookon is!