Július 26. péntek, Anikó, Anna
Hírek, események 2016. január 25. 13:31

Robi atya heti levele a Széchenyivárosból

Robi atya heti levele a Széchenyivárosból
A széchenyivárosi Szent Család Plébánia plébánosa Hatházi Róbert atya megküldte heti lelki program tervüket, melyet örömmel osztunk meg olvasóinkkal.

A hét ünnepei, szentjei:

Hétfő:Szent Pál apostol megtérése

Csütörtök:Aquinói Szent Tamás

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

Január 25-én (hétfőn) Baba-Mama klubba várjuk a kismamákat 9 órától!

Hagyományos Plébániai Farsangi bálunk január 30-án 18.00-tól a Nagyteremben kerül megrendezésre.

A Keresztény-Polgári Bál  2016. február 6-án (szombaton) 19 órai kezdettel lesz. Belépők igényelhetők a Máltai Szeretetszolgálat Kecskeméti Csoportjánál.

A Szent Imre Katolikus Óvoda és Általános Iskola állást hirdet 2 fő tanítói és 1 fő pedagógiai asszisztensi munkakör betöltésére. A pályázatok beadási határideje január 31.

Az október 23-28. római zarándoklat férőhelyei az előzetes jelentkezések alapján beteltek, jelenleg várólistára lehet jelentkezni. Akik még nem fizették be az előleget tegyék meg mielőbb!

Érsek atya 2016. február 1-től, plébániánkra helyezi Zirig Kristóf diakónust lelkipásztori gyakorlatra! Imádkozzunk érte, fogadjuk nagy szeretettel!

Február 2-án este 7 órára várom a Képviselőtestület tagjait, a zárszámadás és költségvetés megtárgyalására.

A Kárpátaljára szervezett gyűjtésünkre köszönőlevelet kaptuk Molnár János esperes plébánostól. Többek között az alábbiakat írta: „Szeretném kifejezni mély hálámat Önök iránt a nagylelkű támogatásért. Nagy segítség volt ez számunkra. Isten fizesse meg jóságukat, és áldja meg minden kezdeményezésüket és igyekezetüket.”

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház