Július 26. péntek, Anikó, Anna
Hírek, események 2016. január 25. 15:19

Grandiózus kiállítás az ókori római kultúra legnagyobb drámájáról

Grandiózus időszaki kiállításra készül a szegedi Móra Ferenc Múzeum: az ókori római kultúra egyik legnagyobb drámáját bemutató tárlat kollekciója Olaszországból érkezik majd. A kiállítás témáját és címét január 27-én, szerdán 13 órakor jelentik be sajtótájékoztató keretében a Móra-múzeumban.

A napokban pecsét került arra a több tízmilliós értékű szerződésre, mely egy grandiózus kiállítás megrendezését garantálja 2016 nyarán Szegeden. A Móra Ferenc Múzeum szervezésében három helyszínen megrendezésre kerülő tárlaton az ókori római kultúra egyik legnagyobb drámáját bemutató kollekció érkezik Olaszországból. A gigászi biztosítási értékű kiállításon több, mint száz Itáliából érkező műtárgy várja majd az érdeklődőket.

A kiállítás témáját január 27-én, szerdán 13 órakor sajtótájékoztatón jelenti be Dr. Solymos László, Szeged alpolgármestere és Fogas Ottó, a Móra Ferenc Múzeum igazgatója a múzeumi könyvtárban.

A sajtóeseményre tisztelettel várjuk a média képviselőit január 27-én, szerdán 13 órakor a Móra Ferenc Múzeum emeleti könyvtárában!

Kövessen minket a Facebookon is!