Július 25. csütörtök, Jakab, Kristóf
Hírek, események 2016. január 30. 19:41 | Szerző/forrás: Forrás: keol.hu

Februárban döntenek a kosárlabda Eb-selejtezők helyszínéről

Februárban döntenek a kosárlabda Eb-selejtezők helyszínéről
Több város is szóba jöhet, a legutóbbi selejtezőknek otthont adó Szolnok és Kecskemét remek helyszín volt, ezek továbbra is jó opciók, de majd meglátjuk, más helyszínek is elképzelhetőek - mondta Bodnár Péter.

Egyelőre még nincs döntés arról, hol játssza hazai mérkőzéseit augusztusban és szeptemberben a magyar férfi válogatott, az Eb-kvalifikációs csoportban. A mieink sorrendben Nagy-Britannia, Luxemburg és Macedónia ellen lépnek pályára. Bodnár Péter, az MKOSZ főtitkára a Bb1 érdeklődésére elmondta, a februári elnökségi ülésen jelöli ki a helyszíneket a szövetség.

- A Magyar Kupa döntőjének napján, február 21-én ülésezik az MKOSZ elnöksége, addigra várhatóan meglesz a javaslat a három találkozó helyszínére. A szempontok ugyanazok, mint eddig: megfelelő méretű csarnok, lehetőleg komoly szurkolótábor, jó hangulat. Több város is szóba jöhet, a legutóbbi selejtezőknek otthont adó Szolnok és Kecskemét remek helyszín volt, ezek továbbra is jó opciók, de majd meglátjuk, más helyszínek is elképzelhetőek - mondta Bodnár Péter.

(Forrás: bb1.hu)

(keol.hu)

Kövessen minket a Facebookon is!