Július 25. csütörtök, Jakab, Kristóf
Hírek, események 2016. január 31. 20:43 | Szerző/forrás: Forrás: keol.hu

Jótékonysági bál a Kecskeméti Corvin Mátyás Általános Iskolában

Képgaléria
Jótékonysági bál a Kecskeméti Corvin Mátyás Általános Iskolában
Idén is bálteremmé rendezte át a Kecskeméti Corvin Mátyás Általános Iskola auláját a Corvin, az Emberközpontú Nevelésért Alapítvány. A hagyományos jótékonysági bál - melynek bevétele az alapítványt, illetve azon keresztül az iskola diákjait támogatja - ezúttal 258 vendégnek nyújtott feledhetetlen élményt, és 536-an vásároltak támogatói jegyet. A jótékony célt további 55 vállalkozás, szervezet, cég is támogatta.

A szombat (január 30-i) esti program díszvendégei Leviczky Cirill, a Városstratégiai és Pénzügyi Bizottság elnöke, a Kecskeméti Szakképző Centrum igazgatója, dr. Főzőné Tímár Éva, a Bolyai János Gimnázium igazgatónője, Minda László, a KIK-FOR Kft. ügyvezető igazgatója és felesége, dr. Kerékgyártó-Minda Mária Judit, a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Kecskeméti Járási Hivatalának vezetője, valamint Bárdy Zoltán, a Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar értékesítési igazgatója voltak.

A műsorban fellépett a külön az alapítványi bálra létrehozott háromtagú Líra Zenekar. Kálai Mihály, Mátrai György és az iskola rendszergazdája, Ripcse Péter. A második műsorszámban a Fir Step Dance Club tánciskola mutatkozott be, majd Keskeny Márk énekelt. Őt a tanárok műsora követte, végül a Kecskeméti Kurázsi Tánccsoport adott fergeteges műsort.

 

Dr. Lóczi László pezsgős pohárköszöntője nyitotta meg hivatalosan a bált. A vacsorát a Full Party Service adta, az azt követő tánchoz pedig hagyományosan a Kis Glória zenekar biztosította a fergeteges hangulatot: Darányi Pál, Darányi Zoltán és ifjabb Darányi Pál. A zenekar énekese az iskola ének-angol szakos tanárnője, Rendetzki Georgina.

A tombola fődíja a Geréby Kúria Hotel és Lovasudvarban eltölthető kétszemélyes hétvége volt. A báli mulatság hajnalban ért véget.

(keol.hu)

Kövessen minket a Facebookon is!