Július 25. csütörtök, Jakab, Kristóf
Hírek, események 2016. február 3. 10:19

Házasság hete 2016. – Az elkötelezett szerelem ünnepe Kecskeméten

Képgaléria
Házasság hete 2016. – Az elkötelezett szerelem ünnepe Kecskeméten
Kecskeméten - az idei évben is - Megyei Jogú Városunk Önkormányzatának támogatásával, még több remek, kecskeméti helyszín, patinás és vonzó városi intézmény és szervezet bekapcsolásával, nagyobb helyi összefogással, még több értékes program megvalósításával csatlakoztunk az országos programsorozathoz.

A kecskeméti Házasság hete egyik főszervezője a SZÉK egyesület által működtetett Parázs Pasztorális Központ, melynek programjait már most sokan várják az elmúlt évek élményei nyomán. Ismét megrendezzük a Szerelem Íze Vacsoraestet az Aranyhomok Szállodában, egy új flashmobot a Piacon, és az évek óta nagyon népszerű Szerelmi kalandtúrát, amelyen több mint száz párra számítunk.

 Bővebb információ és jelentkezési lap itt található.

A kapcsolatépítő programokra nem csak házasokat várunk! Üzenetünk: Hisszük és tapasztaljuk, hogy a házasság lehet önátadó, hűséges, szenvedélyes, életre szóló szeretetszövetség. Tegyél érte! Erre nyújtanak lehetőséget a Parázs Központ színes programjai is.

Szerelmi kalandtúra indul február 6-án

A kalandtúrára jelentkező párok útlevelet kapnak, melynek izgalmas, kapcsolatépítő feladatait az általuk szabadon választott időpontokban teljesíthetik 2016. február 6. és április 6. között. A jelentkezés után a párok e-mailben tájékoztató levelet kapnak a kalandtúra feladatairól és helyszíneiről. A Házasság hete számos programja is pontot ér. Az állomásokat és a hozzájuk kapcsolódó meglepetés-feladatokat a Kecskeméti Piac, az Otthon Mozi, a Ciróka Bábszínház, a Katona József Megyei Könyvtár, az Aranyhomok Szálloda wellness részlege, az Arborétum, a Korda Könyvesbolt, a Bozsó Gyűjtemény, az Alibi Kávézó, a Művész Kávézó, a Sweet Store, a Családi Kiss Cukrászat, és a Parázs belvárosi központja biztosítja.

A kalandtúra záróestjén, április 6-án értékes nyereményeket sorsolunk ki: az Aranyhomok Szálloda 2 személyes wellness belépőjét, a Korda Könyvesbolt 5000 Ft-os utalványát, a Családi Kiss Cukrászat tortautalványát, a Katona József Színházba szóló 2 jegyet, és a fődíjat: Család- vagy párfotózás 25.000 Ft értékben, a SZÉPNEKED Photography-tól.

Kövessen minket a Facebookon is!