Július 25. csütörtök, Jakab, Kristóf
Hírek, események 2016. február 5. 14:01

Öltözz Pirosba, Palacsintanap

Képgaléria
Öltözz Pirosba, Palacsintanap
Szeretnénk felhívni a figyelmeteket a Szemem Fénye Alapítvány februári programajánlataira. Mindazok jelentkezését várjuk, akik a jótékonyság jegyében csatlakoznának vidám, közösségi, programjaink valamelyikéhez!

Hisszük, hogy segítségetekkel megvalósul nagy álmunk és felépül Magyarország első nemzetközi színvonalú gyermekhospice háza. A Pillangó Házban még több családnak nyújtunk majd színvonalas ellátást. Csatlakozásotokkal Ti is részesei lehettek az úttörő kezdeményezésnek.

 

2016. február 9. – III. Országos Palacsinta Nap

 

A III. Országos Palacsinta Napon arra buzdítunk Titeket, hogy süssetek palacsintát, szervezzetek saját közösségi összejövetelt, ahol az elfogyasztott palacsinták jelképes árával, azaz fejenkénti minimum 200 forinttal járulhattok hozzá küldetésünk megvalósításához.

Csatlakozási szándékotokat az alábbi hivatkozásra kattintva, a regisztrációs lap kitöltésével jelezhetitek felénk! Ugyanitt megtaláljátok a kampányletölthető-kitölthető plakátját.  Felmerülő kérdéseitekkel forduljatok a program felelőséhez Kovács Andreához, bizalommal a [email protected]e-mail címen vagy a 06 (72) 526-658-as telefonszámon!

 

2016. február 19. – VI. Országos Öltözz Pirosba Nap

 

Idén, hatodik alkalommal rendezzük meg országos népszerűségnek örvendő, legnagyobb forrásteremtő akciónkat, az Öltözz Pirosba Napot. Február 19-én hívd fel Te is a figyelmet a gyermekhospice fontosságára és viselj piros kiegészítőt vagy ruhadarabot barátaiddal, munkatársaiddal ezen a napon. Fejenként minimum 200 forint adománnyal, kérjük, segítsd te is a küldetésünket megvalósítani!

 

Csatlakozási szándékotokat az alábbi hivatkozásra kattintva, a regisztrációs lap kitöltésével jelezhetitek felénk! Ugyanitt megtaláljátok a kampányletölthető-kitölthető plakátját.  Felmerülő kérdéseitekkel forduljatok a program felelőséhez Mezei Alexandrához, bizalommal az [email protected]e-mail címen vagy a 06 (72) 526-658-as telefonszámon!

 

Bővebb információt mindkét programról a www.szememfenye.huweboldalunkon, vagy a Facebook/Szemem Fénye Alapítvány közösségi oldalunkon találtok!

 

Gondoltátok volna, hogy 100 ezer forint támogatásból egy gyermek teljes havi étkeztetését tudjuk fedezni?

250 ezer forint adományból egy teljes hónapig biztosítani tudjuk egy gyermek 24 órás gondozását a Dóri Házban. Ha 500 ezer forint gyűlik össze, lehetőségünk nyílik egy ápolási ágy megvásárlására, amivel korszerűbbé válik gyermekhospice házunk egészségügyi ellátása és nő a gyermekek komfortérzete

 

Válasszatok a felkínált programjaink közül vagy akár vegyetek részt mindkettőn és támogassátok ezzel gyermekhospice tevékenységünket!

 

Jó szórakozást kívánunk!

 

Szemem Fénye Alapítvány
Forrásteremtő  csapata

Kövessen minket a Facebookon is!