Július 25. csütörtök, Jakab, Kristóf
Hírek, események 2016. február 7. 19:09 | Szerző/forrás: Forrás: keol.hu

A jogászok is a Four Points by Sheraton Kecskemétben báloztak

Képgaléria
A jogászok is a Four Points by Sheraton Kecskemétben báloztak
Kecskemét - Ha úgy is gondolják sokan, hogy az Orvosbál a kecskeméti báli szezon legrangosabb eseménye, akkor szombat este vélhetően ismét holtverseny alakult ki: a Jogászbál ugyanis szintén nagyon színvonalas volt. Amiben persze a helyszín is segített, miután az orvosok után a jogászok is a Four Points by Sheraton Kecskemét Hotelt választották.

A rangos és rendkívül elegáns bálozó közönséget dr. Bicskei Ferenc, a Kecskeméti Törvényszék és a Magyar Jogász Egylet Bács-Kiskun Megyei Szervezete elnöke és a felesége fogadták. A vendégek körében ott voltak többek között dr. Salacz László országgyűlési képviselő (ő a Keresztény Polgári Bálban kezdte az estét és csak később érkezett a jogászokhoz), Kis Miklós Zsolt agrár-vidékfejlesztésért felelős államtitkár, dr. Homoki Tamás Kecskemét alpolgármestere, Rausch Sándor, a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés alelnöke, dr. Kerékgyártó-Minda Mária Judit, a Kecskeméti Járási Hivatal vezetője és a férje, Minda László, a KIK-FOR Kft. ügyvezető igazgatója, Cseke Péter, a kecskeméti Katona József Színház igazgatója, dr. Szabó József, a Fornetti Kft. korábbi ügyvezető igazgatója, és Farkasinszki Lóránt tűzoltó ezredes, a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi igazgatóság igazgatója is.

Dr. Bicskei Ferenc báli megnyitóját követően a jó hangulatról a budapesti Mood For Dance gondoskodott. Ők már tavaly is beváltak a jogászbálon, a múlt szombaton pedig Németországban, Stuttgartban zenéltek, a külföldön élő magyarok legnagyobb európai bálján, ahol 1.600 vendéget táncoltattak meg. 

A jogászbál késő éjszakai programjában felléptek a Story Ötcsillag és Zenthe-díjjal kitüntetett Gregor Bernadett színésznő és Csengeri Attila eMeRTon-díjas musical- és operettszínészek. Az est házigazdái a Magyar Arany Érdemkereszttel kitüntetett Danyi Judit és a Jászai Mari díjas Hegedűs Zoltán, a Kecskeméti Katona József Színház művészházaspárja voltak. 

(keol.hu)

Kövessen minket a Facebookon is!