Július 25. csütörtök, Jakab, Kristóf
Hírek, események 2016. február 11. 21:41 | Szerző/forrás: Forrás: keol.hu

Felfüggesztett börtönt kért az ügyész az élettársát megverő fülöpházi polgármesterre

Felfüggesztett börtönt kért az ügyész az élettársát megverő fülöpházi polgármesterre
Az ügyész felfüggesztett börtönt kért Balogh József fülöpházi polgármesterre, és indulatkezelési eljárásra is küldené - írta meg a Borsonline.

Minden készpénzét felélte a fülöpházi polgármester Balogh József, megtakarításait súlyos beteg lánya gyógykezelésére fordította

Mindössze ennyit mondott csütörtök reggel a Kecskeméti Járásbíróságon az élettársa megverésével vádolt egykori fideszes országgyűlési képviselő. Baloghot ismét elkísérte Terike, akit három éve fiuk lakodalmán ütött meg többször.

A bíróságra mindenki úgy érkezett, hogy talán már ítélet születik a hosszú ideje tartó büntetőperben, de csak a perbeszédek hangzottak el. A Bors szerint a bírónő úgy gondolta, nem lenne igazságos a többi televíziócsatornával szemben, ha nem vennének részt az ítélethirdetésen. A helyszínen megjelent tévés riportereknek ezért nem is engedte, hogy felvételt készítsenek.

Az ügyész felfüggesztett börtönt kért Balogh József fülöpházi polgármesterre, és indulatkezelési terápiára küldené a politikust. Hosszan ecsetelte a Baloghról készített pszichológiai szakvéleményt, ami szerint a polgármester türelmetlen, lobbanékony személyiség, aki a szakvélemény szerint önös érdekei miatt sokszor manipulálja környezetét, és túl színpadias.

Védője szerint eleget bűnhődött a felesége megverése óta, ráadásul Fülöpháza lakói is megbocsátottak a férfinak, hiszen újra megválasztották a falu polgármesterének. A polgármester az utolsó szó jogán nem kívánt semmit sem mondani, lapunk kérdésére is szűkszavúan válaszolt.

- Remélem, olyan ítélet születik, hogy a jövőben is tudjam fedezni a lányom kezelését - mondta megtörten. Ítélet jövő héten születik a büntetőperben.

(keol.hu)

Kövessen minket a Facebookon is!