Július 25. csütörtök, Jakab, Kristóf
Hírek, események 2016. február 23. 21:34 | Szerző/forrás: Forrás: keol.hu

Élményfal Projekt 2016 - Szavazzatok a Corvin Mátyás Általános Iskolára!

Élményfal Projekt 2016 - Szavazzatok a Corvin Mátyás Általános Iskolára!
Az Élményfestők - Élményfal Projekt 2013 óta hinti el az örömet, a boldogságot és a hitet a gyerekek, a pedagógusok, az üzletemberek lelkében. Ebben az évben 1 perces videóval kellett az intézményeknek megmutatniuk miért is szeretnék, ha náluk valósulna meg az Élményfal Projekt. A Kecskeméti Corvin Mátyás Általános Iskola már dobogós, ahhoz azonban, hogy győzzön, sok szavazatra van szükség.

A pályázatok előzetes elbírálását követően 3 intézményre lehet ugyanis szavazni a kampány videók alapján. Egy ezek közül az egyik a Kecskeméti Corvin Mátyás Általános Iskola, mely hírportálunkon keresztül is kéri, hogy minél többen szavazzanak rá ITT Semmi mást nem kell tenned, mint kattintani egyet az egérrel. Segítsetek a kecskeméti iskolának!

A Corvin Mátyás Általános Iskola tervezett „Élményfala\" 2,7 m x 4,4 m és 3 m x 11 m. A szükséges falmunkás létszám 28-55 fő.

Fontos megemlíteni, hogy a szavazás része a döntéshozatalnak. Ezen keresztül kívánják lemérni, hogy a közösség részéről mekkora egy ilyen projekt megvalósulásának igénye. A döntéshozóknál fontos szerepet fog játszani a projekt megvalósíthatósága. Például, hogy hány Falmunkásra lesz szükség a projekt megvalósításához? Tudják-e majd közös erővel a szükséges erőforrásokat mozgósítani az iskolák?

ITT szavazhattok!

 

(keol.hu)

Kövessen minket a Facebookon is!