Július 25. csütörtök, Jakab, Kristóf
Hírek, események 2016. február 29. 19:47 | Szerző/forrás: Forrás: keol.hu

Győzelem Kunszálláson

Győzelem Kunszálláson
Lejátszotta első tavaszi bajnokiját a Kecskeméti LC, mely 2-0-os győzelemmel zárult Kunszálláson. Az első félidőben Molnár Tamás, a másodikban Péntek József talált a hazai kapuba.

A találkozóra népes kecskeméti tábor utazott el, hogy buzdítsa kedvenceit, és a mieink az első perctől kezdve nyomás alá is helyezték a házigazdákat. A Kunszállás nagyon szervezetten visszaállt a saját kapuja elé, így leginkább türelemjátékra hasonlítottak a pályán zajló események. Mi járattuk a labdát, a piros mezesek pedig igyekeztek minél távolabb terelni azt a kaputól. Az első pár lövésünk a blokkban halt el, majd Harnos ziccerénél már Gyenesnek is védenie kellett, ráadásul szerencséje is volt, hiszen a kipattanót a kapufára lőtte Ihos. Ezt követően néhány perc erejéig a hazaiak is kijöttek a nyomás alól, sőt, Szabó Gergőnek ziccert is védenie kellett. A folytatásban átlövésekkel kísérleteztünk, majd Harnos szépségdíjas megmozdulásánál megint helyén volt Gyenes, így úgy tűnt, nem születik gól az első játékrészben. Ekkor gondolt egy merészet Molnár, aki a balhátvéd helyéről elindult befelé, majd 17-ről jobbal lőtt, és a védőn megpattanó labdára már nem tudott reagálni a hazai kapus. 

A második játékrészre kicsit kábán jöttünk ki, így az első percben nagy lehetőséghez jutott a Kunszállás. Kertész Ádám végezhetett el szabadrúgást 17 méterről, a tizenhatos jobb csücskétől, ami végül az oldalhálóról pattant kifelé. Ez felpörgette a mieinket, és gyakorlatilag el is döntötték a mérkőzést, egy jobbról középre lőtt labda, éppen Péntek elé pattant a kivetődő Gyenesről, középpályásunk pedig 15 méterről védhetetlenül bombázott kapásból a léc alá. A mérkőzés ezzel tulajdonképpen el is dőlt, továbbra is a hazai térfélen pattogott a labda, és akár növelhettük is volna előnyünket, ám újabb gól végül nem született, magabiztos sikerrel kezdtük az évet.

 

 

Kunszállás - Kecskeméti LC 0-2 (0-1)

Megye I., 16. forduló 

Kunszállás: Gyenes - Zsámboki, Lapsánszki, Fekete, Jókai - Lóczi (Pöszmet 66.), Tóth, Szalai (Dr. Kövecs 63.), Kulcsár - Polyák (Kertész G. 82.), Kertész Á.

KLC: Szabó G. - S. Juhász, Urbán, Szabó Gy., Molnár - Filus, Péntek (Márki 59.), Tölgyesi, Ihos - Harnos, Sudár. 

Gól: Molnár (37.), Péntek (49.)

A Kecskeméti LC a következő fordulóban szabadnapos lesz, és a tervek szerint a harmadosztályú III. Kerülettel játszunk edzőmeccset pénteken, vagy szombaton. Az első hazai bajnokira március 12-én (szombaton) 17 órakor kerül sor a Soltvadkert ellen.

 

 

(kecskemetilc.hu)

(keol.hu)

 

Kövessen minket a Facebookon is!