Július 25. csütörtök, Jakab, Kristóf
Hírek, események 2016. március 2. 21:23 | Szerző/forrás: Forrás: keol.hu

Szexuális erőszakot kísérelt meg Kecskeméten – Három hónapja nem találják a rendőrök

Szexuális erőszakot kísérelt meg Kecskeméten – Három hónapja nem találják a rendőrök
November végén meg akart erőszakolni egy nőt Kecskeméten, és mindössze bő három hónapot kellett arra várni, hogy márciusban már közölje is az azóta is ismeretlen tettesről készült fotót és videót a rendőrség. A nyilvánosságtól várják a nyomozás megsegítését.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 03010/5348/2015. bűnügyi számon nyomozást folytat szexuális erőszak bűntett kísérlet elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen férfi 2015. november 29-én 4 óra 40 perc és 5 óra 10 perc körüli időben Kecskeméten, a Ceglédi úton található temető oldalsó bejáratánál megragadott egy nőt, a földre lökte, a nadrágját félig lehúzta és megkísérelt vele szexuális aktust létesíteni. A sértett egy alkalommal megrúgta az ismeretlen férfit, ennek következtében el tudott rohanni.

Az ismeretlen férfi: 20-30 év közötti, 170-180 centiméter magas, sportos testalkatú.

Az elkövetéskor viselt ruházata: fekete „pufi\"kabát és fekete kötött sapka, valamint combja és térde alatt koptatott farmer.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki felismeri a képen és a videón látható férfit, illetve a személyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú\" zöld számán vagy a 107, illetve 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

(keol.hu)

Kövessen minket a Facebookon is!