Július 25. csütörtök, Jakab, Kristóf
Hírek, események 2016. március 4. 22:08 | Szerző/forrás: Forrás: keol.hu

Menzaebéd Menza Kártyára

Menzaebéd Menza Kártyára
Kecskeméten már 5000 felső tagozatos diák használja a Menza Kártyát, amit a Kecskeméti Városfejlesztő Kft. bocsájtott ki. Az idén bevezetett új rendszer a gyermekek étkezésének befizetését regisztrálja, így a felső tagozatos diákok ennek a kártyának a segítségével juthatnak hozzá az ebédjükhöz.

Idén a Kecskemét Kártya új funkcióval bővült. Az új kártyaleolvasó rendszer segítségével könnyebben lehet regisztrálni azokat a diákokat, akik jogosultan veszik igénybe az iskolai étkeztetést.

„A gyermek az étkezési időszakban egy kártyaolvasóval egyfajta igazolásul használja a kártyát az intézményekben annak igazolására, hogy az étkezési jogosultsága biztosított - mondta Nagy Gábor, a Kecskeméti Városfejlesztő Kft. ügyvezető igazgatója.

A Menza Kártyát térítésmentesen kapták a kecskeméti felső tagozatos diákok. A rendszer internet segítségével jelzi, hogy a kártya érvényes-e vagy nem.

A Menza Kártya funkcióját a későbbiekben ki lehet majd bővíteni a Kecskemét Kártya által adott városi kedvezményekre is. Jelenleg több mint 21 ezer Kecskemét Kártya van forgalomban, ezekkel több mint kétszáz helyen érvényesíthetünk kedvezményeket.

(KTV)

(keol.hu)

Kövessen minket a Facebookon is!