Július 24. szerda, Kincső, Kinga
Hírek, események 2016. március 11. 20:31

A Gong Rádió hirdetései

A Gong Rádió hirdetései
Jó szívvel ajánljuk olvasóink figyelmébe az alábbi hirdetéseket:

1.,

Eladó Baján a Duna partján saját pihenőparkkal, saját  6 nm-es stéggel rendelkező, állandó ott lakásra is alkalmas két szintes, összkomfortos, amerikai konyhás vízparti nyaraló, teljesen bútorozva, nagy nappalival 2 szobával, nagy teraszokkal.

A ház gázfűtéses, légkondis, riasztóval felszerelt, zsalugáteres ablakokkal, kettő bekerített udvarral, zárt pergolával, pincével rendelkezik.

Az árvíz még soha nem érte el a házat. Az ingatlan könnyen megközelíthető a városból az új hídon keresztül.

Irányára: 13 millió Forint.

Érdeklődni: 06-20-326-74-05

********************************************************************************

2.,

Kecskemét történelmi főterére néző luxus lakás a belváros szívében eladó!

A 68 négyzetméteres lakás azonnal elfoglalható! Jellemzői: nívósan felújítva, átalakítva, nagy értékű gépesített konyhabútor, klimatizált nappali, nagy alapterületű erkély, mely a főtérre és a nagytemplomra néz, liftes, első emeleti, távfűtéses, igény esetén az egész bútorzat megvásárolható!

A közeli Malom bevásárló központban beállási lehetőség bérelhető! A lakás központi helyen van, közelében minden megtalálható, gyalogosan elérhető szinte minden fontos létesítmény! Igazi Unicum! Remekül bérbe is adható! Ajánlom a különlegességek kedvelőinek, akiknek fontos a nyüzsgés, a központi elhelyezkedés, a luxus életérzés!

Ára: 23.000.000 Ft

Érdeklődni: 06-20-326-74-05

********************************************************************************

3.,

Kecskemét városközpontjától 8 km-re Belsőnyírben eladó egy gyönyörű luxus családi ház teljes berendezéssel, bútorzattal együtt, 3 és fél hektáros területtel, mely főként fenyő és akácerdő. A terület fakerítéssel védett. Az erdőkben összesen 17 darab pad szolgálja a séta közbeni pihenés élményét. Az ingatlanon gépkocsi tárolására számos lehetőség kínálkozik: van fedett kocsibeálló, két kocsi beállására alkalmas zárt garázs, és egy kb. 80 m2-es több külön önálló helységből álló faépítésű tároló, kamrák és garázs.

Kialakításra került egy 18 m2-es boros pince. A ház környékén és az akácerdő egy részében fa oszlopokon összesen 40 lámpa van kihelyezve, melyet belülről távirányítóval lehet vezérelni, így a ház és az erdő egy része sötétben is kivilágítható. A ház kívül-belül összesen négyszeres riasztóval van felszerelve. A lakásban és a kamrában külön belső riasztó van. Az ingatlan főbejáratánál automata kapu véd az illetéktelen behatolástól. Kívülről függönyriasztó védi a nyílászárókat, infra sorompó van a ház körül, az ablakokon, ajtókon pedig infra háló felel a teljes biztonságért. Az ablakok külön biztonsági fóliával és redőnnyel vannak ellátva. Kialakításra került egy 16 kamerás kamerarendszer. Tűz esetén 5 kiállásos tűzvédelmi csap gondoskodik a megfelelő vízellátásról. A ház minden oldalán automata öntözőrendszer van kialakítva. A télen, nyáron megfelelő hőmérsékletről nem csupán az ingatlan kiváló szigetelése gondoskodik, hanem klíma is kiépítésre került. A téli időszakra vegyes tüzelésű kazán, elektromos fűtés, a nappaliban padlófűtés és kandalló került beépítésre. Mindezek koronájaként napkollektorok és napelem is felszerelésre került. Az ingatlan vízellátását 130 méter mélyen, az udvari vízellátást 40 méter mélyen lévő kút biztosítja. Ezenkívül kerti szaletli, jakuzzi, számos kerti pad, és az erdőben elhelyezett több függőágy biztosítja a megfelelő pihenést. Az erdőben több fából készült etetőt helyeztek ki az őzikéknek. Az ingatlan rendkívül jó elosztású, melyben 3 szoba és egy nagy nappali található amerikai stílusú konyhával ledes megvilágítással. Két fürdőszoba, két illemhelyiség és egy mosókonyha található, amely külön tusolóval van felszerelve.

A ház kettő nagy területű hűvös terasszal rendelkezik, ahol 30 vendégnek is tudnak teríteni. A ház előtti terület gyönyörűen parkosított. Az ingatlan egy külföldi ranchhoz hasonlítható, állandó ott lakásra kiválóan alkalmas, tanyás helyrajzi számon nyilvántartott családi házként biztosítja a nyugodt pihenést! Itt az oxigén dús levegő mellett, biztosan madárcsicsergésre ébred. A ház teljes exkluzív berendezéssel, a nappaliban bőr garnitúrával, hálószobában dió bútorzattal, nagy képernyős projektorral sporteszközökkel eladó.

Ára: 75 millió Ft

Érdeklődni: 06-20-5323-775

********************************************************************************

4.,

Kecskemét belvárosában, volt presszó nagy terasszal fagyizónak, vagy presszónak hosszútávra kiadó.

Érdeklődni: +36205506569

********************************************************************************

Kövessen minket a Facebookon is!