Július 24. szerda, Kincső, Kinga
Hírek, események 2016. március 16. 15:43 | Szerző/forrás: police.hu

Kifosztotta ismerősét

Kifosztotta ismerősét
A kecskeméti rendőrök nyolc órán belül elfogták és őrizetbe vették a gyanúsítottat.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya nyomozást folytat kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 18 éves helyi lakossal szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint a feltételezett elkövető 2016. március 15-én 11 óra körüli időben a megyeszékhelyen összeveszett egyik ismerősével. O. Róbert a vita hevében bántalmazta a férfit, aki ennek eredményeként a földre esett és az elsődleges orvosi vélemény alapján súlyos sérülést szenvedett. Az esés következtében a sértett zsebéből kihullott a készpénze, amelyet a gyanúsított – ismerőse állapotát kihasználva – magával vitt.

A bejelentést követően a rendőrök azonnal megkezdték az elkövető felkutatását. Mivel O. Róbert ismeretlen helyen tartózkodott, ezért a nyomozók 2016. március 15-én elfogatóparancsot bocsátottak ki vele szemben. A rendőrkapitányság munkatársai a megyeszékhelyen még aznap 18 óra 50 perckor elfogták a körözött férfit és - őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként kihallgatták, majd kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Kövessen minket a Facebookon is!