Július 24. szerda, Kincső, Kinga
Hírek, események 2016. április 4. 21:29 | Szerző/forrás: keol.hu

Kevés helyzet és kalocsai gól a rangadón

Kevés helyzet és kalocsai gól a rangadón
Vasárnap a Kalocsa vendége volt a Kecskeméti LC, és a dobogóért zajló csatában, ezúttal a hazaiak léptek előre. A mérkőzésen igen kevés lehetőséget jegyezhettünk fel, az egyetlen gólt végül Vuits Viktor szerezte a 61. percben.

Némedi Norbert egy helyen változtatott a KHTK elleni győztes csapaton, ott is kényszerűségből, az eltiltott Bartucz Martint végül Rozsi Dominik pótolta. Az első félidő nem feltétlenül a futball legélvezetesebb részét mutatta meg, hiszen a kapusoknak alig akadt dolga, a két kapu a legritkább esetben forgott csak veszélyben. A hazaiak időnként meddő mezőnyfölényt tudtak kialakítani, ám ez is inkább pontrúgásokban mutatkozott meg, melyek igazi veszélyt nem hordoztak magukban. Az első negyedóra végén Urbánnak kellett résen lennie egy középre tekert labdánál, majd Parti tüzelt nem sokkal rá távolról, de ezen kívül nem igazán emelkedett a lelátón a szurkolók pulzusa. A hajrában még egy erőtlen Kohány Gábor lövés, illetve két jó Harnos megindulás volt említésre méltó, majd Tölgyesi fölé tekert szabadrúgása zárta az eseményeket.

A második játékrészben valamennyire felpörgött a meccs, két kalocsai fejes, illetve két Harnos lövés borzolta a kapusok idegeit, majd megszületett a hazai vezetőgól. Kohány Gábor tartotta meg két védő szorításában is a labdát, majd az alapvonalról még középre lőtte, Vuits Viktor pedig jó ütemben érkezett az ötösön, és nem is hibázott közelről. Innentől kezdve jóval visszább állt a KFC, Némedi Norbert pedig azonnal igyekezett cserékkel is frissíteni csapatán. Filus Andor tökéletes csere is lehetett volna, ám S. Juhász beadása után elhibázta a meccslabdát, a hosszún érkezve mellé lőtt. Innentől főleg ívelések és nagy harc jellemezte a találkozót, melyen igazán komoly ziccer nem alakult ki, Harnos fölé tekert szabadrúgásával pedig gyakorlatilag le is zárult a 90. percben.

Kalocsai FC - Kecskeméti LC 1-0 (0-0)

Megye I., 21. forduló

KFC: Varga - Vuits A., Pintér, Nasz, Szabó V. - Follárdt (Farkas 85.), Kohány B. - Vuits V., Kollár, Dostyicza - Kohány G.

KLC: Borbély - S. Juhász, Szabó Gy., Urbán, Molnár - Rozsi, Tölgyesi - Nemesvári (Filus 64.), Harnos, Ihos (Szabó T. 64.) - Parti (Sudár 67.).

Gól: Vuits V. (61.)

Következő mérkőzés: 04.09. (szombat), Kecskeméti LC - Akasztó, 17:00

 

 

Mercedes-KLA: Minden hazai meccset megnyertek a fiatalok

Minden Mercedes-KLA korosztály pályára lépett a hétvégi fordulóban, és öt csapatunkból három is győzelemnek örülhetett.

Harcos meccsen nyert az U19 a DVTK ellen (Galéria ITT!)

U19: Mercedes-KLA - DVTK 1-0 (1-0)

KLA: Váczi - Csizmadia, Rozsi, Rapi, Mokrickij - Németh, Maczelka (Molnár 25.), Majoros - Hulicsár (Tóth K. 62.), Sudár (Simon 79.), Bódai.

Gól: Bódai (28.)

Kiállítva: Ivánka (75.), Molnár M. (75) - mindkettő DVTK

Szabó Tibor: Az első félidőben jól játszottunk, a vezetést is megszereztük. A második félidőben főként a küzdelem dominált, de ebben sem maradtunk alul az ellenféllel szemben, így megérdemelten szereztük meg a három pontot.

U17: Videoton - Mercedes-KLA 1-0 (1-0)

KLA: Mészáros - Kőrös (Módra 67.), Pataki, Szabó P., Szalai - Kemenczés (Kabai 46.), Balázs, Terbe - Pusztai, Bozsik (Szappanos 55.), Balla.

Gól: Gruber (21.)

Visinka Ede: Sajnos ugyanaz történt, mint a korábbi idegenbeli meccseinken. A hazaiak szervezetten védekezetek, mi támadtunk, mégis pont nélkül távoztunk. Sajnálom a srácokat, hogy ilyen szériában vagyunk, mert rengeteg energiát tettek a meccsbe, sok helyzetet dolgoztak ki, de egy hiba elég volt a vereséghez. Nincs mese, a helyzeteket be kell rúgni.

U16: Videoton - Mercedes-KLA 3-1 (2-0)

KLA: Széll - Szabó M., Vargacz, Supka (Prikidánovics 67.), Papp - Csalár, Kenderes, Vörös - Németh (Csordás 46.), Sallai, Rideg.

Gól: Varjas (8.), Horváth (17.), Vargacz (67. - öngól) ill. Vörös (65.)

Márton Pál: Ezen a meccsen tompák voltunk, ellenfelünk fölénk tudott nőni, ráadásul amikor feljövőben lettünk volna, egy öngól megpecsételte a sorsunkat.

U15: Mercedes-KLA - PMFC 4-2 (3-0)

KLA: Nagy D. - Salánki (Szarvas 60.), Orlov (Drabik 44.), Hirman, Bali - Szabó G., Roza, Katona (Bashiri-Shahroodi 45.) - Török, Gyürki, Kovács P.

Gól: Török (8., 19., 25.), Kovács P. (82.) ill. Széles (54., 58.)

Csima Gyula: Az első félidőben jól és támadólag futballoztunk, a másodikban ezt már nem tudtuk megismételni, így szorosabb lett a vége.

U14: Mercedes-KLA - PMFC 2-0 (1-0)

KLA: Berta - Edmilson, Barkóczi, Treiber, Récsei - Kasztel, Pécsi (Áman 41.), Perlaki - Györgye (Sörös 58.), Szalai, Faragó.

Gól: Perlaki (35.), Barkóczi (73.)

Lóczi Péter: Csak gratulálni tudok a csapatnak, megérdemelten szereztük meg a 3 pontot,  a végig iramos és izgalmas mérkőzésen. Nem ma játszottunk a legjobb

Kövessen minket a Facebookon is!