Július 24. szerda, Kincső, Kinga
Hírek, események 2016. április 6. 21:59 | Szerző/forrás: keol.hu

XXVI. Horgász és Vadász Napok: április 8-24

XXVI. Horgász és Vadász Napok: április 8-24
Ebben az évben is megrendezik a Horgász és Vadász Napokat a Kecskeméti Kulturális és Konferencia Központban. Az április 8-tól 24-ig tartó eseménysorozat megnyitóját április 8-án, pénteken 15 órakor tartják. (A fotó a tavalyi kiállításmegnyitón készült)

Az eseménysorozatot dr. Bitay Márton Örs állami földekért felelős államtitkár nyitja majd meg. Köszöntőt mond dr. Szűcs Lajos, a Magyar Országos Horgászszövetség elnöke és Kara Miklós, az Országos Magyar Vadászkamara Bács-Kiskun Megyei Területi Szervezete és a Bács-Kiskun Megyei Vadászszövetség elnöke.

A „Kárpát-medence vadvilága az Alpoktól a Kárpátokig\" című kiállítás mellett „Dunai horgászképek\" címmel nyílik meg Walter Péter fotókiállítása. Ugyanitt régi horgászbotok és orsók lesznek láthatók (Kovács \"Sutyer\" József gyűjtő anyagából), a Fish-Coop Kft. bemutat majd különböző halászeszközöket, a „Vadvilág a képzőművészetben\" című tárlaton pedig Ambrus Lajos, Kovrig Miklós, Szarvas Pongrác és Ambrus Lajos tanítványa Kollár Izabell képzőművészek alkotásait láthatják az érdeklődők.

Szombaton - április 9-én - többek között főzőverseny, vadászkutya bemutató, állatsimogató, gasztro vásár és koncertek lesznek a Kecskeméti Kulturális és Konferencia Központ előtt. Bent az épületben pedig horgász és vadász élménybeszámolók, továbbá játszóház várja a látogatókat.

Kövessen minket a Facebookon is!