Július 24. szerda, Kincső, Kinga
Hírek, események 2016. április 16. 17:11 | Szerző/forrás: police.hu

Négy nap alatt hat körözött

Négy nap alatt hat körözött
A Kecskeméti Rendőrkapitányság Akció Alosztály munkatársai négy nap alatt hat körözött személyt fogtak el, köztük egy Top 10-es körözött nőt is.

A nyomozók 2016. április 11-én 8 órakor Kecskeméten elfogták Cs. Pál 40 éves kecskeméti lakost. A férfi körözését a Kecskeméti Rendőrkapitányság rendelte el, mivel egy közlekedési szabálysértés elkövetése miatt kapott pénzbírságot nem fizette be. Ezt az illetékes hatóság átváltotta elzárásra, ezután nem jelentkezett a 40 éves férfi. Két órával később az akció alosztály rendőrei Kecskeméten, a Mezei utcában felfigyeltek az út mellet sétáló személyre. A 16 éves lány korábbról ismerős volt a nyomozóknak, mivel ellene többször adtak ki körözést eltűnés miatt. A fiatalkorú igazoltatása során kiderült, hogy a Kecskeméti Rendőrkapitányság eltűnés miatt jelenleg is körözést bocsátott ki ellene.

A rendőrök 2016. április 12-én 5 óra 40 perckor Újszilváson, az Akácos utca egyik ingatlanában jelentek meg, mivel olyan információ jutott birtokukba, hogy ott körözött személy tartózkodik. A házban intézkedés alá vonták a 66 éves K. Bélát. A lajosmizsei férfi ellen a Jászberényi Járásbíróság sikkasztás bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki.

Az alosztály nyomozóinak olyan információk jutottak birtokukba, hogy Bács-Kiskun megye 10 legjobban keresett körözött személye közül az egyik Szolnokon tartózkodik. A körözött személyhez kapcsolódó személyautót 2016. április 12-én az egyik szolnoki utcában megtalálták a rendőrök. A környéken végzett információgyűjtés során Szolnokon, a Sutu utcában sétálva került a nyomozók látókörébe egy férfi és egy nő. A párt 13 óra 10 perckor az utcán igazoltatták a kecskeméti rendőrök, mely során kiderült, hogy a nő a Top 10-es körözött 54 éves tiszakécskei P. Istvánné, aki ellen a Kecskeméti Törvényszék csalás bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki.

A rendőrök Kecskeméten, a Rákóczi úton található egyik közintézményben fogták el 2016. április 13-án 15 óra 25 perckor K. László 50 éves kecskeméti lakost. A férfi ellen európai elfogatóparancsot adtak ki lopás bűncselekmény elkövetése miatt. Másnap az alosztály munkatársai 10 óra 40 perckor Kecskeméten, az Aradi Vértanúk terén elfogták K. József 40 éves kecskeméti lakost, aki ellen a Szegedi Járásbíróság és a Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága csalás bűncselekmény elkövetése miatt körözést rendeltek el.

Kövessen minket a Facebookon is!