Július 24. szerda, Kincső, Kinga
Hírek, események 2016. április 18. 22:01 | Szerző/forrás: keol.hu

Lányok Napja a GAMF-on

Lányok Napja a GAMF-on
A Kecskeméti Főiskola GAMF Kara is csatlakozott ahhoz az országos rendezvényhez, amelynek célja a műszaki-informatikai pálya népszerűsítése a lányok körében. A programra olyan középiskolásokat vár a kar, akik szívesen tájékozódnának arról, hogyan boldogulhatnak a lányok ezeken a területeken. A Lányok Napja időpontja: 2016. április 28. 9.00-12.00.

Érdekelnek a műszaki kütyük? Szereted a biciklidet bütykölni? Mindig ott ülsz a képernyő előtt a Forma-1-es versenyek idején? Ha csak egy kérdésre is igennel válaszoltál ott a helyed a Lányok Napján a Kecskeméti Főiskola Gépipari és Automatizálási Karán! (Kecskemét, Izsáki út 10.)

Ha nem, akkor különösen, mert még nem tudod, mit nyújthat neked a műszaki, informatikai pálya.

Programunkon találkozhatsz sikeres nőkkel, lányokkal, akik kiválóan megállják a helyüket ezekben a „férfiasnak\" tartott szakmákban is, részt vehetsz labortúrákon, megnézheted a hallgatók által épített járműveket, megtudhatod, miért szeretnek a matematikusok játszani. Készülünk tudós nőket bemutató kiállítással,  és a már hozzánk járó lányoktól is tájékozodhatsz, miért érdemes műszaki, informatikai képzéseket választani.

Egyszóval: várunk téged is a (műszaki) pályán!

Találkozzunk 2016. április 28-án 9 órakor a GAMF Kar aulájában! A program kb. 12 órakor ér véget, amikor kis ajándékkal és a viszontlátás reményében búcsúzunk tőled. (Igazolást adunk.)

Közvetlenül is megkereshetsz bennünket: [email protected]

ITT JELENTKEZHETSZ

Kövessen minket a Facebookon is!