Március 28. csütörtök, Gedeon, Johanna
Hírek, események 2016. április 20. 08:24

Gemino Kft., a kőspecialista

Gemino Kft., a kőspecialista
A kecskeméti Gemino Kőburkolatok Kft. természetes kövek, burkoló téglák és egyéb burkolóanyagok, kerti kiegészítők, díszítőelemek, hidegburkolási segédanyagok kis- és nagykereskedelmével, valamint külső-belső kő- és téglaburkolási munkák kivitelezésével, továbbá szaktanácsadással foglalkozik. Könyöklőket, mészkőlapokat egyedi méretre szabnak. Helyszíni felmérés alapján testreszabott árajánlatot is adnak. A vállalkozás bemutatóterme az Északi körút mentén található, a sutusfalui körforgalomtól alig 500 méterre. (Fotó: Tódor Norbert)

1998 óta foglalkozom természetes kőburkolatokkal. Szakkereskedésemet kft. formájában 2000-ben hoztam létre. Mindennapi munkám ellátásához családom kezdetektől fogva kiváló hátteret biztosított – beszél az indulásról irodájában Gáspár Illés ügyvezető, majd hozzáteszi: jelenlegi célja az országos lefedettség elérése.

Termékkínálatukról szólva elmondja, hogy jelenleg mintegy 3000 terméket forgalmaznak, melynek körét folyamatosan bővítik. Telephelyükön és bemutatótermükben 4500 m2 területen várják az érdeklődőket. Rajta kívül 9 szakértő munkatársa áll a hozzájuk betérők rendelkezésére.

Szakmai kérdésekről kifejti: 8 érv szól különösképpen a kő mellett: örök értéket képvisel, időtálló, sokoldalúan felhasználható, jól kombinálható más anyagokkal, kiváló hőtároló és hőszigetelő, megőrzi színét, tisztítása egyszerű, karbantartási igénye csekély, és végül, de nem utolsó sorban külsőre nézve tetszetős, mondhatni így is: szép. (Elmosolyodik.)

Vállalkozása fő erősségének a szakmai felkészültséget és az emberközpontúságot, kitartást tekinti. Mint mondja: „Vallom, hogy ha ide bejön valaki vásárolni, akkor az ő érdekeinek maradéktalan figyelembe vételével kell szaktanácsot adnom, legjobb tudásom szerint kiszolgálnom őt. Ha pedig így teszek, máskor is betér hozzám, sőt hoz magával még egy vásárlót. A siker nem cél, hanem eredmény. Munkámat nem csupán elvégzendő feladatnak, hanem egyben szolgálatnak is tekintem. Hiszem, ha kellő alázattal, jó lelkiismerettel teljesítem ezt a szolgálatot, annak eredménye lesz. Amennyiben mégsem, akkor az adott kihívással kapcsolatban nincs további teendőm.”

Gáspár Illés szívesen beszélget vásárlóival – akár hosszasan is. Tetszik neki, hogy munkája közben széles látókörű, nagytudású, érdekes, értékes emberekkel kerül kapcsolatba, így újabb és újabb ismeretekre tesz szert, miközben szakmai javaslatokkal szolgál másoknak – közös megelégedésükre.

Az adakozás sem áll messze tőle; több iskola mellett a Karol Wojtyla Barátság Központ népkonyhai ételosztó misszióját is támogatja, mert erkölcsi alapvetés számára: „Ha az ember kap, adjon vissza belőle.”, mondhatni: „Kérjetek, és adatik nektek…” (Máté Evangéliuma 7. fejezet 7. vers).

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház támogató