Július 24. szerda, Kincső, Kinga
Hírek, események 2016. április 23. 20:34

„Aki lámpást gyújt…” – Robi atya heti hirdetései a széchenyivárosi Szentcsalád Plébániából

Képgaléria
„Aki lámpást gyújt…” – Robi atya heti hirdetései a széchenyivárosi Szentcsalád Plébániából
„Aki lámpást gyújt, nem takarja le edénnyel, ágy alá sem rejti, hanem a lámpatartóra teszi, hogy akik bemennek, lássák a világosságot.” (Lukács 8,16) Hatházi Róbert plébános atya sok szeretettel vár minden hívet és keresztény hit iránt érdeklődőt a kecskeméti (széchenyivárosi) Szentcsalád Plébánia heti alkalmaira, közösségi programjaira. Szívből ajánljuk az alábbi hirdetéseket kedves olvasóinknak:

A hét ünnepei, szentjei:

 Hétfő: Szent Márk evangélista

Péntek: Sziénai szent Katalin

1.         Püspöki Karunk rendelkezése szerint, csatlakozva Ferenc pápa felhívásához, a most vasárnapi perselyadományaitokat Ukrajna megsegítésére ajánljuk fel.

2.         Május 7-én szombaton kerül sor a nyugdíjas klub immár hagyományos zarándoklatára. Az úti cél ezúttal Budapest. Jelentkezni az irodában lehet 3000 Ft befizetésével.

3.         Április 27-én szerdán a hittanóra idejében – az előre hirdetettek szerint – várjuk az elsőáldozók szüleit a 2. szülői értekezletre.

4.         Április 28-án 19:00 órától újra filmklub lesz Plébániánkon. A film ezúttal a “Bárcsak” c. alkotás lesz. Egy szép és megható film arról, hogy mennyire fontos érzelmeink kimutatása szeretteink felé. További részletek a plakáton.

5.         Jövő vasárnap május 1-én rövid Anyák napi műsorral készülnek plébániánk hittanosai, amelyet a 10 órakor kezdődő szentmise keretében adnak elő.

6.         Piarista Iskola és Óvada kéri hirdetni:

„A Piarista Óvoda szeretettel várja óvodai beiratkozásra az érdeklődő szülőket, gyermekeket április 27-28-án a Czollner téren. További részletek az iskola honlapján olvashatóak.”

„A Piarista Általános Iskola felső tagozata augusztus 1-jei kezdéssel magyar és matematika szakos tanárok jelentkezését várja. A pályázatok elbírálása folyamatos. További információk az iskolai honlapon találhatóak.”

7.         A Magyar Máltai Szeretetszolgálat jótékonysági ebédet szervez „Ebédeljen velünk Kárpátaljáért” címmel május 8-án vasárnap a Nagytemplomi fél 11-es szentmise után a Plébánia közben. Ebédjegyek 1000 Ft-ért vásárolhatók a Nagytemplom sekrestyéjében, vagy a plébánia irodájában

8.         Autós kirándulást szervezünk a  Kolon tóhoz május 28-án szombaton Részvételi díj 800.- Ft  felnőtteknek, gyermekeknek ingyenes. Jelentkezni az irodában elhelyezett listán lehet, amelyen kérjük megjelölni, hogy felajánlotok, vagy kértek-e helyet autóban.

9.         Hagyományos Plébániai táborunk ismét Piliscsabán kerül megrendezésre július 6. és 10. között, jelentkezési lap az irodában kérhető!

 

\"https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif\"

Kövessen minket a Facebookon is!