Július 24. szerda, Kincső, Kinga
Hírek, események 2016. április 26. 22:53 | Szerző/forrás: keol.hu

Majális a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban

Majális a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban
A hagyományokhoz híven idén is a Benkó Zoltán Szabadidőközpont domb felőli oldala ad otthont a május 1-jei mulatságnak. Sör, virsi, vidámpark, kirakodóvásár és egész napos színpadi programok várják a kilátogatókat. Az este sztárfellépője Oláh Gergő és a Roma Soul lesz.

A május 1-jei tavaszköszöntő felvonulás idén is 10.00 órakor a kecskeméti főtérről indul a Kecskemét Táncegyüttes vezetésével. A néptáncosok vezette tömeg lufik és zene kíséretében a tervek szerint kevéssel 11.00 óra előtt érkezik majd meg a szabadidőközpontba.

A színpadi produkciók sora 11.00 órakor a Kecskemét Táncegyüttes néptáncbemutatójával kezdődik és változatos programokkal folytatódik. Fellépnek a TST Táncstúdió kezdő és haladó csoportjai, a Hitel u 7-8. Zenekar pedig igazi mulatós zenékkel fokozza a jó hangulatot.

A gyerekekre is gondolva fellép Pasenkó lufihajtogató bohóc, valamint a Zabszalma Együttes. Produkciójuk megtekintéséhez kiskorú felügyelete javasolt. Az este sztárfellépője Oláh Gergő és zenekara, a Roma Soul lesz, akik 18.30-tól állnak színpadra.

Kövessen minket a Facebookon is!