Július 24. szerda, Kincső, Kinga
Hírek, események 2016. április 27. 19:46 | Szerző/forrás: keol.hu

HOPPÁ! Csoportterápia 50. alkalommal

Képgaléria
HOPPÁ! Csoportterápia 50. alkalommal
Április 26-án 50. alkalommal tűzte műsorra a Csoportterápia című musical comedyt a kecskeméti Katona József Színház. Szorongás helyett szórakozás, analízis helyett remek zenék és meglepetések várták a nézőket és a szereplőket az Új Kamaraszínházban a jubileumi előadáson! (Fotók: Walter Péter)

 2015. január 9-i bemutató óta töretlen sikere van a hírös városban a Szente Vajk, Bolba Tamás és Galambos Attila által jegyzett zenés komédiának. A testképzavaros lány, az amnéziás fiú, a krónikus hazudozó, az elkényeztetett plázacica és a hipochonder öregúr annak rendje és módja szerint csoportülésre érkezik, ami végül kétórás felhőtlen szórakozásba torkollik.

Az 50. előadáson a rendező, Cseke Péter tortával köszöntötte a szereplőket: Csombor Terézt, Hajdú Melindát, Dobó Enikőt, Aradi Imrét, Kiss Zoltánt, Mikó Istvánt. Az ünneplésből természetesen a nézők sem maradhattak ki!

Kevesen tudják, hogy a pszicho-sztori ihlete egy fáradt hajnalon, egy üzemképtelen liftben érte utol Szente Vajkot. „Olyan érzések szálltak meg, amelyek addig teljesen ismeretlenek voltak - mesélte a szerző egy korábbi interjújában. - Szorongás, klausztrofóbia - és arra gondoltam, hogy ha egyszer sikerül kijutnom a liftből, akkor ezt megfogalmazom egy darabban."

(kecskemetikatona.hu)

Kövessen minket a Facebookon is!