Július 24. szerda, Kincső, Kinga
Hírek, események 2016. május 11. 22:45 | Szerző/forrás: keol.hu

Kurdi Viktor marad a BÁCSVÍZ Zrt elnök-vezérigazgatója

Kurdi Viktor marad a BÁCSVÍZ Zrt elnök-vezérigazgatója
A következő öt évben is Kurdi Viktor látja el a BÁCSVÍZ Zrt. elnök-vezérigazgatói teendőit - döntött erről a városi közgyűlés által átruházott hatáskörben szerdán a Városstratégiai és Pénzügyi Bizottság.

A városi közgyűlés által átruházott hatáskörben született ma két döntés a Városstratégiai és Pénzügyi Bizottság ülésén. Az önkormányzat többségi tulajdonában lévő társaságok vezetőinek személyéről döntöttek - közölte a hiros.hu.

A következő öt évben is Kurdi Viktor látja el a BÁCSVÍZ Zrt. elnök-vezérigazgatói teendőit. A javaslat-tétel és a döntés is Kecskemét közgyűlése Városstratégiai és Pénzügyi Bizottságának volt a hatásköre. A határozat szerint a társaság, azaz a város önkormányzatának többségi tulajdonában álló BÁCSVÍZ Víz- és Csatornaszolgáltató Zrt. elnök-vezérigazgatói posztját Kurdi Viktor 2021. május 31. napjáig tölti be.

A szakbizottsági ülésen elfogadták a tagok azt a határozat-tervezetet is, amely szerint ez év december 31-ig meghosszabbítják Bogdándi Ferenc ügyvezetői megbízatását az önkormányzat többségi tulajdonában álló Hírös - Net Telekommunikációs Kft. élén, tekintettel egy folyamatban lévő, sikeres pályázatra.

Kövessen minket a Facebookon is!