Július 24. szerda, Kincső, Kinga
Hírek, események 2016. június 2. 19:01 | Szerző/forrás: keol.hu

Újabb kamionbaleset: ezúttal az M5-ösön, Lajosmizsénél

Újabb kamionbaleset: ezúttal az M5-ösön, Lajosmizsénél
Baleset lassítja a forgalmat az M5-ös autópályán Lajosmizse közelében, a Szeged felé vezető oldalon - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs rangidős törzsőrmestere csütörtökön az MTI-vel.

A tiszthelyettes elmondta: két teherautó ütközött össze kora délután a 68-as kilométernél. A balesetben senki nem sérült meg.

A helyszínelés idejére korábban teljesen lezárták az érintett útszakaszt. A belső sáv azóta újra járható, a külső és a leállósávot azonban továbbra is zárva tartják.

(MTI)

A katasztrófavédelem ezzel szemben arról adott tájékoztatást, hogy lesodródott az úttestről és az út menti árokba hajtott, majd kigyulladt egy vasanyagokat szállító kamion csütörtök kora délután Bács-Kiskun megyében, az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, a 69-es kilométernél. A tűzhöz a kecskeméti hivatásos és a lajosmizsei önkormányzati tűzoltók érkeztek ki, akik két vízsugárral oltották el a lángokat, majd megkezdték a jármű visszahűtését és hozzáláttak a tűzoltási utómunkálatokhoz. Elsődleges információink szerint az eset során senki nem sérült meg. A mentési munkálatok idejére az autópálya Szeged felé vezető oldalának érintett szakaszát félpályán lezárták.

Kövessen minket a Facebookon is!