Július 23. kedd, Lenke
Hírek, események 2016. július 7. 22:06 | Szerző/forrás: keol.hu

Megkezdte a felkészülést a Kecskeméti LC

Megkezdte a felkészülést a Kecskeméti LC
Megkezdte a felkészülést a 2016/2017-es szezonra a Kecskeméti LC. Némedi Norbert az öltözőben Telek Zoltán és S. Juhász Attila társaságában köszöntötte a játékosokat, majd megtartotta az első edzést is.

A csapatépítés elkezdődött: ennek szellemében több játékos is Kecskeméten kezdte meg a felkészülést. Az igazolásokon, valamint a végleges keret kialakításán, folyamatosan dolgozik a szakmai stáb és a menedzsment a következő hetekben. A tavalyi csapatból lesznek távozók: Harnos Zoltán, Bartucz Martin, Ihos Ádám és Tölgyesi Viktor már elköszönt a klubtól.

Nem távozik, ám a jövőben új szerepkörben marad a csapat mellett Filus Andor, aki ezer szállal kötődik a klubhoz. A 31 esztendős, jogász végzettségű játékos a jövőben a pálya mellől segíti a Kecskeméti LC-t, technikai vezetőként kerül be a szakmai stábba.

Az újonnan edzésre jelentkezők közt ott van Farkas István, akit aligha kell bemutatni a szurkolóknak, hiszen sajátnevelésű játékosként NBII-es bajnoki címet és Magyar Kupát nyert a KTE-vel, 56 NBI-es meccsen 4 gólt szerzett lilában, igazi klublegenda tehát. Szintén ismerős arc Balog Marcell, Toricska Rajmond, Kitl Zoltán és Hajnal Gábor, akik korábban felnőtt és/vagy utánpótlás szinten játszottak Kecskeméten a múltban. Rajtuk kívül két fiatal futballista jelent meg még az első tréningen Csáki Róbert, illetve Vadul István személyében.

Két sérültje is van a keretnek, Csizmadia Tamás és Maczelka Gábor egyelőre csak a pálya mellől figyelheti a társakat.

Kövessen minket a Facebookon is!