Július 23. kedd, Lenke
Hírek, események 2016. július 13. 19:51 | Szerző/forrás: keol.hu

Tőrkéssel bosszulta meg a szakítást a kecskeméti nő

Képgaléria
Tőrkéssel bosszulta meg a szakítást a kecskeméti nő
Minden porcikájában remegett és szinte végigsírta a bírósági tárgyalást szerdán délelőtt a Kecskeméti Törvényszéken a 24 esztendős Evelin. Akit januárban el akart hagyni a barátja, ezért tőrkéssel össze-vissza szurkálta a kecskeméti nő, végül még gázspray-vel is lefújta a meztelen férfit.

Az utolsó szexrandira, a „búcsúszexre" ugyanis Evelin paprikaspray-t, gázpisztolyt, két tőrt és egy metszőollót is vitt magával. Utóbbi funkciójáról különösen „rossz sejtései" vannak a tudósítónak, de szerencsére nem használta a fiatal nő...

A vádirat szerint a vádlott és a sértett között évek óta szexuális viszony állt fenn. A férfi ezt többször meg akarta szakítani, azonban a kecskeméti nő öngyilkossággal fenyegetőzött és a sértett megsajnálta őt.

Evelin 2016. január 17-én - miután a sértett ismét szakítani akart vele - a „búcsúszexet" követően egy tőrkéssel három alkalommal megszúrta az ágyon fekvő meztelen sértettet (az oldalán, a combján és a hátán), akit végül még egy paprikaspray-vel is lefújt. Ezt követően magát is hasba szúrta.

A sértett életveszélyes, a vádlott 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A szerda délelőtti tárgyaláson Evelin korábbi vallomásait olvasta fel dr. Sárközy Szabolcs bíró. Ebből kitűnt, hogy 11 éves kora óta pszichológiai problémákkal küszködik, sokféle lelki eredetű betegsége van, leginkább depressziós, alvászavaroktól szenved. Rendkívül bántotta, hogy a férfinek ő csak kizárólag szexre kellett, noha a nő szerelmes volt a barátjába. A szerelmi kudarc miatt jutott a végzetes elhatározásra, ami miatt várhatóan több évet kell majd eltöltenie börtönben.

A tárgyalás tanuk és szakértők meghallgatásával folytatódik szeptember 7-én, két nap múlva pedig már ítélet is várható.

Kövessen minket a Facebookon is!