Július 23. kedd, Lenke
Hírek, események 2016. július 18. 23:16 | Szerző/forrás: police.hu

Lezárt akta: Bántalmazta az üzlet alkalmazottját

Lezárt akta: Bántalmazta az üzlet alkalmazottját
Mint arról korábban beszámoltunk, a Kecskeméti Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 22 éves kecskeméti lakossal szemben. Vádemelési javaslattal zárult a nyomozás. (A kép illusztráció!)

A nyomozás adatai szerint H. Andrea 2016. március 10-én 7 óra 48 perckor a megyeszékhely egyik áruházából különböző élelmiszereket és kozmetikumokat tulajdonított el. A lopást észlelte az üzlet biztonsági őre is, aki a bolt közelében utolérte a gyanúsítottat és a nála lévő termékek visszaadására szólította fel őt. Ezt követően a 22 éves nő az eltulajdonított értékek megtartása érdekében megfenyegette és bántalmazta az őt visszatartó férfit.

A néhány percen belül kiérkező rendőrök a helyszínen elfogták H. Andreát, majd - őrizetbe vétele mellett - gyanúsítottként hallgatták ki és kezdeményezték előzetes letartóztatásának indítványozását, amelyet a Kecskeméti Járásbíróság 2016. március 11-én elrendelt.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai a napokban befejezték a nyomozást, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a Kecskeméti Járási Ügyészségnek küldték meg.

Kövessen minket a Facebookon is!