Július 23. kedd, Lenke
Hírek, események 2016. július 22. 23:22 | Szerző/forrás: keol.hu

Feladatot adott a rendőröknek olvasónk

Feladatot adott a rendőröknek olvasónk
Szombat reggelente piacra menet a „Centrum Áruház" mögött csoportosan mutogatják magukat a hajléktalanok és ott végzik kisebb, nagyobb dolgaikat - írta olvasónk, aki jó eséllyel reménykedhet abban, hogy már most szombaton intézkedni fognak az ügyben a rendőrök.

Legutóbb ugyanis kiváló eredményre jutott az az olvasónk, aki nyílt levélben szóvá tette, hogy autóversenyek helyszíne a kecskeméti kiskörút. Már azon a hétvégén óriási akciót rendeztek emiatt a rendőrök. Akiknek szorgalmát ismerve egészen biztosak vagyunk abban, hogy mostantól ez rendszeres lesz...Jaj a gyorshajtóknak a kiskörúton!

Következő olvasónk viszont a hajléktalanokra panaszkodott a facebookon:

„Szombat reggelente piacra menet a „Centrum Áruház" mögött csoportosan mutogatják magukat a hajléktalanok és ott végzik kisebb, nagyobb dolgaikat. Vagy az Alföld Áruház melletti parkban világos nappal részegen ott fetrengenek, körülöttük üres italos üvegek tömkelege. Nagyon zavar, hogy nem tudok végig menni a városon úgy, hogy ne zaklatnák az embert. Talán a város Rend Őreinek erre is figyelmet kellene fordítaniuk..." (A szerkesztő megjegyzése: a "Centrum Áruház" mögött már engem is zaklattak pénzt kérve a hajléktalanok)

Megnyugtatjuk olvasónkat: a rend őrei biztosan intézkedni fognak. Akár már most szombaton. Egyúttal felkínáljuk a lehetőséget a kecskemétieknek, hogy tegyék szóvá a város közbiztonságában általuk tapasztalt hibákat. A kiskörúti esetből tanulva, biztos azonnal megoldják ezeket is majd a rendőrök.

Kövessen minket a Facebookon is!