Július 23. kedd, Lenke
Hírek, események 2016. július 23. 12:10

Szociális ebéd a Kardos családtól

Képgaléria
Szociális ebéd a Kardos családtól
Kardos László, a Kardos Uszoda- és Víztechnika Kft. tulajdonosa igazán „menő” étekkel készült szombaton a Karol Wojtyla Barátság Központban. Marhapörkölt főtt ugyanis burgonyával a népkonyha udvari bográcsában. És aki mindezt „elkövette”: Berki Károly önkéntes szakács, aki évek óta támogatja a szociális intézményt önzetlen, odaadó munkájával. Kardos László, a nap támogatója, nem egyedül jött a Wojtyla Házba. Elhozta családját is, ők még úgysem jártak itt. Kolláth Andrea igazgatóhelyettes és Molnár Zoltán intézményvezető mutatta be őket a népkonyha „nagyközönségének”: annak a közel száz nehézsorsú embernek, akik életkörülményei, szociális helyzete szükségessé teszi, hogy folyamatosan igénybe vegyék a Wojtyla népkonyha egyre bővülő szolgáltatásait. Az ingyenes ételosztáson kívül orvosi-, jogi-, életvezetési, álláskeresési és egyéb szakmai tanácsadást, előadást, szociális munkás igénybe vételét, részvételt kulturális programokon, és még hosszasan sorolhatnánk… (Fotók: Mátyus István)

A Kardos Kft. úszómedencék és uszodatechnikai berendezések tervezésével, kivitelezésével és kereskedelmével foglalkozik. A családi vállalkozásból alakult cég már több mint 25 éve tevékenykedik az uszodatechnika és a vízkezelés területén. Egyre bővülő kapcsolatainak köszönhetően ma már több európai hírű uszodatechnikai vállalat hazai képviseletét látja el.

Minden igényt kielégítő medenceszerkezet választékában, szabályos és szabálytalan vízfelülettel rendelkező beton, fólia, és műanyagmedencék találhatók, melyek változatos látvány és élményelemekkel szerelhetők fel.

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Adományok Wojtyla Ház