Július 23. kedd, Lenke
Hírek, események 2016. július 29. 21:36 | Szerző/forrás: keol.hu

Tesztelték a Kecskeméten gyártott Mercedes-Benz CLA 250 Sport 4Maticot

Tesztelték a Kecskeméten gyártott Mercedes-Benz CLA 250 Sport 4Maticot
Kecskemét büszkesége, a kizárólag hazánkban gyártott Mercedes-Benz CLA szép csendben egy ráncfelvarráson esett át, és még szinte alig száradt meg a festék az első frissített példányokon, az autopult.hu szerkesztőségénél máris kikötött az újdonság. Méghozzá nem is akármilyen kivitelben, hanem a bivalyerős AMG 45 sportváltozata a kínálat csúcsmodelljeként, négyajtós karosszériával - és persze minden földi jóval megkenve, amit csak el tudunk képzelni.

A tesztelés végeredménye a következő lett:

Előnyök: Még mindig divatos forma; Rendkívül dögös, igaz, méregdrága matt szürkés-ezüstös designo fényezés; Igényes, sajátos belső hangulat; Kiváló hajtáslánc végre jó 7G-DCT váltóval; Élvezetes vezethetőség remek futóművel, kormányzással és fékrendszerrel; Érzelmes kipufogórendszer.

Hátrányok: Hátul 170 cm-es magasság felett használhatatlan fejtér és nehéz be-/kiszállás; Nem túl jó átláthatóság; Ha kihasználjuk a motor képességeit, olyankor nagyon megugró fogyasztás; Méltatlan kitámasztós motorháztető; Hiányos alapfelszereltség és nagyon drága extrák illetve magas ár.

ITT tekinthetik meg az autopult.hu tesztet.

Kövessen minket a Facebookon is!